Aceste sfaturi chiar funcționează: 5 secrete pentru o piele mereu tânără

Este posibil ca pielea ta să fie radiantă și elastică și în același timp să reduci numărul de riduri vizibile, astfel încât să scazi vizual 5-7 ani din vârsta pe care o ai în pașaport, fără injecții și proceduri chirurgicale. Află acum secretele pentru a obține un rezultat evident.best adidas running shoes best adidas running shoes jordan 1 for sale amazon sex toys custom baseball jerseys buy sex toys online adidas factory outlet buffalo bills apparel nfl fan shop nike air jordan high tops cheap jerseys glueless wigs nike air max plus nike air max plus nfl fan shop

Stai la soare

Să fim sinceri – este imposibil să nu faci asta deloc. Este aproape imposibil să-ți protejezi complet pielea de expunerea la razele ultraviolete. Ea va primi o „doză” suficientă pentru o arsură și va încuraja apariția petelor pigmentare. Toate astea se vor întâmpla în timp ce tu te vei  bucura de razele calde ale soarelui timp de doar cinci minute, stând cu ochii închiși.

Desigur, acest lucru se va întâmpla numai dacă nu vei folosi protecție solară. Și dacă totuși îți protejezi corect pielea, de ce să nu te expui puțin la soare? Un bronz ușor auriu nu este doar la modă, ci și redă un aspect sănătos al pielii. Bronzul maschează micile imperfecțiuni enervante ale feței. Astăzi, dermatologii sunt convinși că soarele poate fi un prieten bun al pielii. Pielea trebuie doar protejată corespunzător.

În condițiile vieții urbane de zi cu zi, este optim să folosești un produs de protecție cu un factor SPF de cel puțin 20 (în alte cazuri 15). În timpul relaxării pe coastă sau activități montane – cel puțin 30 (optim 50). Apropo, experții din industria cosmetică recomandă din ce în ce mai mult folosirea cremei de protecție solară pe tot parcursul anului, așa că nu arunca cremele solare în cutia îndepărtată după finele sezonului estival.

Scapă de pielea moartă de pe față

Desigur, nici măcar un scrub nu va putea scăpa complet fața de celulele moarte exfoliante. Cu toate acestea, o va face mult mai eficient decât o spălare facială obișnuită. Exfolierea săptămânală va permite pielii să respire cu putere maximă și să funcționeze la 150%. O astfel de procedură este bună nu numai pentru față, ci și pentru întregul corp.

Practică yoga

Nu ne referim la varianta clasică, dar la yoga pentru față. Mulți susțin că yoga pentru față poate șterge toate ridurile. Poate (și chiar cel mai probabil) nu este așa, dar ceea ce pot face exerciții speciale pentru relaxarea mușchilor faciali este să te împrietenească cu propriile expresii faciale și să stăpânești literalmente „controlul feței”.Secretul este acesta: prin încordarea constantă și apoi relaxarea grupelor de mușchi, ameliorezi tensiunea acumulată în timpul zilei. Astfel ajuți mușchii să se relaxeze și le oferi odihnă. Toate acestea în timp ce te încarci simultan cu energie, vivacitate și bună dispoziție. Este de ajuns să practici yoga pentru față timp de 15 minute pe zi.

Hidratează-te

Pentru a menține pielea tânără și strălucitoare, folosește toate modurile posibile pentru a te hidrata. În fiecare zi, în afară de folosirea cremei hidratante, bea cel puțin doi litri de apă (ideal cu lămâie). Da, astăzi nutriționiștii vorbesc mult despre individualitatea regimului de hidratare. Dar dacă încerci să îți mărești aportul de umiditate și să îți dublezi tratamentul de hidratare, efectele nu vor întârzia să apară. După trezire, aplică o cremă hidratantă pe față, iar după ce produsul este absorbit, repetă procedura și abia după aceea continuă cu machiajul.

Poartă lenjerie de mătase

În acest caz, vorbim despre lenjerie de pat. Chiar dacă somnul este calm și senin, contactul feței cu fibra groasă poate contribui la aspectul tău imperfect. Bumbacul comun este o țesătură destul de aspră pentru piele, așa că dermatologii recomandă să alegi „Drumul Mătăsii” pentru „îmbrățișările lui Morpheus ” (o opțiune pentru cei cărora nu le place răcoarea și alunecarea – dormitul pe spate). Totodată, pentru un somn ideal, temperatura camerei nu ar trebui să fie mai mare de 18-19 C, iar umiditatea să nu fie mai mică de 40-45%.