Aceste modele de unghii îți vor accentua degetele lungi în ajunul Anului Nou: 15 idei la modă

În ajunul Anului Nou, cei mai buni maeștri de manichiură ne-au încântat cu idei proaspete. Printre acestea, am selectat cele mai relevante modele și am pregătit pentru tine o selecție de 15 modele stilate care se vor potrivi perfect în noaptea de Revelion.

Imprimeu „pied-de-poule”

Imprimeul scoțian clasic a fost făcut celebru de Coco Chanel. Ea a fost cea care l-a folosit pentru prima dată în colecția ei și a arătat-o ​​lumii întregi.

Astăzi, maestrul de unghii Miho Okawara se oferă să decoreze unghiile cu modelul legendar. Puteți alege orice nuanță pentru o manichiură în stil Chanel, dar nu ar trebui să o combinați cu alte ornamente. Designul elegant va decora o ținută discretă de Revelion.

Fricționarea pudrei de perle

Fricționarea este din nou la modă, sau mai bine zis Lady Gaga a readus-o în topuri. „Aurora Nordului” pe unghiile cântăreței a fost făcută de maestrul deja cunoscut Miho Okawara. Iar după publicarea lucrării lui Miho în contul ei, unghiile lui Gaga au câștigat rapid un număr record de aprecieri.

Simțiți-vă liber să arăți strălucitor – o pudră de perle poate fi punctul culminant al look-ului tău de Anul Nou.

Unghii roșii

Întâmpinați anul cu unghii roșii, ne sugerează Chanel. Cu o astfel de manichiură, cu siguranță nu veți trece neobservată, dar cu siguranță vă va ajuta  să arătați elegant și cu gust.

Ombre cu sclipici

Modelul umbre pe unghii nu mai surprinde deja pe nimeni. Dar mulți au uitat de un ombre cu sclipici. Designul strălucitor a fost reînviat de maestrul britanic Michelle Humphrey – ea l-a prezentat într-o nuanță argintie. Vă sugerăm să notați ideea ei și să vă faceți unghii în spiritul Anului Nou.

Franch clasic

Manichiura franceză este întotdeauna un clasic la zi, iar vacanța nu face excepție. Dacă te consideri o conservatoare până-n adâncul oaselor, aruncă o privire mai atentă la french-ul oferit de Michelle Humphrey.

Design „Ochi de pisică”

Designul „ochiului de pisică” în interpretarea clasică și-a pierdut într-un oarecare fel relevanța. Dar acest design, actualizat cu dungi orizontale, doar are de câștigat. Acest model aduce plus originalitate și plus valoare pentru aspectul tău de Anul Nou.

Print „broască țestoasă”

Maeștrii de la studioul Imari Nails au oferit propria lor versiune de nail art atât discret, dar pe atât de spectaculoasă. Dacă vă plac motivele cu animale, de ce să nu vă surprindeți cu un design neobișnuit cu o carapace de țestoasă?

Model „Piele de șarpe”

Un alt design original de la Kim Trong inspirat din lumea animalelor este imprimeul cu șarpe. Dacă vrei să arăți puțin mai extravagant decât de obicei în noaptea de Revelion, alege acest design.

Design minimalist

Un design minimalist poate, de asemenea, să arate elegant și festiv. Este suficient să adăugați o bulină mica aurie și voilà – manichiura pentru Anul Nou este gata.

Model cu sclipici

Sclipiciul multicolor arată deplasat pe unghiile unei femei adulte, dar nu în noaptea de Revelion. Urmați exemplul maestrului Jenny Longworth și încercați să vă faceți unghii strălucitoare colorate. Cel puțin o dată pe an puteți fi copii.

Design cu motive festive

Manichiura roșu-verde, a devenit demult un clasic pentru Anul Nou și Crăciun. Și deși nu se va potrivi fiecărei ținute, cu siguranță îți va crea o stare de sărbătoare.

Decor cu pietre mari

Suntem obișnuiți să nu purtăm decor mare pe unghii în viața de zi cu zi. Dar Anul Nou este momentul în care îți poți permite puțin mai mult. Inspiră-te din munca din acest articol și gândește-te cum va fi manichiura ta de Anul Nou cu cristale.

Design în carouri

Manichiura în carouri cu greu poate fi numită festivă, dar astăzi este o tendință. Mai jos este un exemplu de design elegant de la artistul de unghii Alicia Torello. Sugestie: dacă nu ești înnebunit după carouri, atunci o poți dilua cu străluci sau strasuri. Manichiura se va schimba imediat, va deveni festivă și strălucitoare.

Acoperire nudă

Am spus deja că clasicii sunt vii în orice moment. Jennifer Lopez și maestrul ei Tom Bachik confirmă acest lucru. Uită-te cât de bine arată manichiura nud în tandem cu inele mari. De ce nu o idee pentru o imagine frumoasă de Anul Nou?

Design cu stele

Tradiția de a pune o stea în vârful pomului de Anul Nou este vie în multe familii. Dacă vă este dor de confort și de spiritul sărbătorilor, pictați stele elegante pe unghii, precum maestrul Michelle Humphrey.

Se spune că așa cum sărbătorești Anul Nou, așa îl vei petrece. Deci, mai degrabă, alege cel mai frumos design, astfel încât să ai manichiura perfectă pentru tot restul anului.