Aceste accesorii taie din farmecul aspectului tău. 5 detalii la care să renunți chiar acum

Moda este o doamnă capricioasă, iar dacă să o urmezi sau nu este o chestiune personală ce ține doar de dorințele individuale. Dar sunt momente pe care toată lumea ar trebui să le învețe, pentru că nu țin atât de modă, cât de stil. Pentru a arăta decent, nu este necesar să cheltuiești mulți bani pe haine. Este suficient să te uiți la unele dintre vedete pentru a înțelege că finanțele sunt departe ultimul lucru care ar trebuii să te ingrijoreze. Producătorii moderni fac tot posibilul să te îmbraci elegant și cu un buget redus.

Chiar și ducesa de Cambridge nu ezită să apară în public în haine de la Zara, arătând pur și simplu grozav. Totuși, ce taie din farmecul aspectului și anulează toate eforturile de a arăta respectabil? Astăzi vom vorbi despre 5 detalii la care să renunți o dată și pentru totdeauna!

1. Fitinguri de slabă calitate

Din păcate, piața ne oferă o haine bună dar cu accesorii ieftine de proastă calitate. Acest lucru vă permite să păstrați un stil într-un anumit cost, dar nu vă face să arăți luxos în astfel de haine. Asta nu înseamnă că trebuie să mergi la cumpărături doar pentru lux. Dacă întâlniți un model frumos și elegant de haină sau jachetă într-un magazin obișnuit, cumpărați-l. Doar înlocuiți butoanele cu altele mai scumpe și mai bune.Piesa va deveni imediat individuală și scumpă.

2. Hainele nu se potrivesc

Vorbim despre lucruri care sunt iremediabil de mici sau foarte skiny pentru tine, esența în acest caz este aceeași – vei arăta ieftin. Croiala liberă, relaxarea este acum în tendință și așa se îmbracă oamenii bogați și stilați. Scapă fără milă de lucrurile care ți-au devenit mici, chiar dacă speri să slăbești. Pe lângă disconfort și nesiguranță, nu vor da nimic imaginii tale. Te vei simți constrâns, iar asta nu va crește gradul de șic. Prin urmare, efectuați un audit și înlocuiți astfel de lucruri cu altele noi – în dimensiuni mari. Veți arăta imediat mai luxoasă și în vogă.

3. Pantofi ieftini

Toată lumea știe că pantofii de înaltă calitate sunt capabili de magie reală. În timp ce o pereche ieftină poate strica toate eforturile de a arăta scump și elegant. Oamenii prețuiesc inconștient pantofii, așa că investește într-o pereche decentă de pantofi, cizme, sau adidași.  Dacă aveți grijă de pantofi, aceștia vor rezista mulți ani. Acesta este avantajul calității.

4. Prea multe decoratiuni, accesorii

Imaginiea ta va arăta foarte eftină daca vei încerca s-o decorezi cât mai activ și bogat posibil. Chiar și femeile foarte bogate păcătuiesc cu asta, sunt atât de dornice să arate că lucrează la stilul lor încât se transformă în brazi de Crăciun. Oricât de scumpă a costa rochia pe care o porți, dacă mergi prea departe cu detaliile, imaginea va fi fermă și colectivă. Amintiți-vă mai des de sfaturile lui Chanel, recomandând să fotografiați întotdeauna un singur lucru. Prea mult este întotdeauna mai rău decât prea puțin. Abundența de volane, broderii, alte decoruri, bijuterii, accesorii, imprimeuri provoacă ondulații în ochi și dorința de a privi ceva mai puțin enervant. Nu degeaba, în ultimii ani minimalismul este relevant în orice.

5. Haine care și-au pierdut viața

Fă-ți un obicei din a te despărți imediat de lucrurile care nu sunt în ordine și din orice motiv. O gaură, bobine, uzură, deformare – toate acestea fac ca o haină să  fie purtată doar la țară. Indiferent cât de mult ai vrea, dar nu vei putea arăta elegant într-un lucru întins. Apropo, acesta ar trebui să fie un stimulent pentru a cumpăra lucruri mai scumpe în cantități mai mici. A cumpăra câteva cămăși ieftine la o reducere este o risipă de bani. Mai bine cumpărați unul, care să vă țină ani de zile. Același lucru este valabil și pentru pulovere, pantaloni, paltoane, orice.  Dar, în orice caz, dacă un lucru și-a pierdut aspectul inițial – aruncați-l imediat, nu-i da o a doua șansă.

Pe lângă toate cele de mai sus, este important să stăpânești și capacitatea de a combina lucrurile. Este armonia imaginii compuse care îi conferă un șic scump.