ACESTE 9 produse TE SCAPĂ de surplusul de grăsime!

1-380

În acest articol îți facem cunoștință cu 9 produse care conferă sațietate şi te ajută în lupta cu kilogramele în plus.

1. Ouăle

Doar, țineți cont că ouăle trebuie să fie fierte, astfel în ele se păstrează o cantitate mai mare de componente benefice organismului. Ouăle fierte potolesc foamea şi nu duc la acumularea în greutate. Dacă nu preferi ouăle la micul dejun, include-le în meniul de zi sau seară. În ouă se conțin multe vitamine şi minerale esențiale pentru activitatea vitală a organismului uman. Un ou conține 15% din norma zilnică de proteine.

2-12-1024x576

2. Varza murată

Posedă o proprietate interesantă: pentru a digera acest produs organismul are nevoie de mult mai multă energie. În varza murată se conţine o cantitate mare de fibre care ameliorează constipația şi o cantitate mare de vitamina C, care te va ajuta în lupta cu răcelile. Deasemenea sporește formarea celulelor sănătoase şi micșorează nivelul colesterolului rău din sânge. Varza murată mai conține antocianine – antioxidanți care încetinesc procesul de îmbătrânire, în special a creierului.

1-336

3. Cartofii copţi

Au un conținut caloric scăzut, se asimilează şi se elimină din organism  fără a lăsa urme de greutate în stomac. Pectina ajută organismul să scape de substanțele nocive. Conținut ridicat de potasiu din cartofii copţi este benefic pentru mușchi – în cazul insuficienţei lui, apar convulsiile. În plus, coaja de cartofi copţi îmbunătățește potenţa la bărbați. Cartofii copţi cu bucăţi de bacon, legume proaspete sau brânză degresată – sunt o variantă excelentă pentru micul dejun.O altă alternativă bună sunt cartofii fierți în coajă.

4-10

4. Iaurtul clasic

Este potrivit doar în cazul în care conținutul de grăsimi nu este mai mare de 2 %. Iaurtul conține calciu, proteine şi îmbunătățește microflora intestinului. Deoarece este un produs fermentat, el este mai potrivit persoanele cu intoleranță la lactoză, decât lapte integral și alte produse lactate.

5-9

5. Anghinara

Această legumă nu are un conținut ridicat de calorii sau ceva dăunător în compoziția sa.  Se combină excelent atât cu sursele de proteine cât şi cu carbohidrații. Consumul regulat oferă un control firesc al consumului caloric. Anghinara – este o sursă importantă de fibre.

6-10

6. Fasolea

Fasolea roșie – este deosebit de bună în curele de slăbire. Acest produs ieftin şi simplu este plin de proteine vegetale, minerale şi vitamine ușor de digerat. Fasolea, datorită conținutului mare de fibre îmbunătățește digestia şi servește la prevenirea constipației cronice.

7-9

7. Migdalele

În opinia nutriţioniştilor, secretul pierderii în greutate – sunt mesele mici şi frecvente pe parcursul zilei, care ajută la prevenirea supraalimentației seara. Migdalele cu fructe proaspete  – sunt cea mai bună gustare, deoarece sunt pline de fibre.

8-5

8. Măslinele verzi

Acest produs contribuie la normalizarea funcționarii stomacului şi controlul asupra greutății. Zece măsline pe zi sau o lingură de ulei de măsline contribuie la absorbția grăsimilor, sării şi eliminarea toxinelor.

9-6

9. Stafidele

Aceste fructe uscate te scapă excelent de depunerea grăsimilor. Ca supliment la dietă, puteți pregăti un gem delicios cu stafide. Pentru aceasta se mărunțesc 100 g de stafide și caise uscate, 400 g de prune uscate, 200 g de măcieș, se adaugă miere și consumă câte 1 lingură de doua ori pe zi.

10-6

Aveți grijă de alimentația dumneavoastră, încercați să consumați doar produse benefice şi organice.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!