Aceste 3 culori te vor întineri: stilistul vedetelor, a numit nuanțele care ajută să arăți mai tânără decât ești

Stilistul popular din SUA, Andrew Gelwicks, este convins de ideea că, culoarea hainei nu este mai puțin importantă decât stilul ei.

Poate chiar mai importantă! Conform teoriei sale, fiecare nuanță are propria vibrație și provoacă emoții diferite, atât pentru cei care poartă haina și cât și pentru cei care o privesc.

Noi am analizat aceste fapte mai detaliat, și pe exemplul celor 40 cele mai luxoase vedete, îți vom arăta cele 3 culori care trebuie să aibă o haină, pentru a arăta mai tânără decât ești cu adevărat.

Roșu

Anume cea mai strălucitoare și curată nuanță, care este numit și „true red”. Nu te aștepta că e destul să optezi pentru culoarea coral sau vișiniu-întunecat. Efectul va fi diferit.

Doar culoarea stacojie saturată, datorită dinamismului și chiar agresivității sale, provoacă vibrații de un anumit fel printre cei din jur.

Roșul este culoarea acțiunii, ea te umple de vitalitate. O femeie îmbrăcată în roșu, la nivel subconștient, apare ca o persoană activă, mobilă și curajoasă. Și acestea sunt semne caracteristice ale tinereții.

Această nuanță de roșu (true red) este creată pentru femeile ”iarnă”. Admiră ținutele care le au Amal Clooney, Holly Berry și Cindy Crawford și Nicole Kidman. Brunetele de asemenea sunt superbe în roșu.

Fuchsia

Culoarile aprinse se potrivesc tinerelor, iar cele mai restrânse și întunecate – femeilor în vârstă. Nu se știe cine și când ne-a spus acest adevăr presupus imuabil. Dar mulți dintre noi îl folosim constant atunci când alegem haine – cu excepții rare.

Din fericire, există doamne de peste 40 de ani care simt subtil vibrațiile culorii și sunt ghidate de intuiția lor, și nu de opinia general acceptată.

Vibrația rozului este o combinație de vibrații de roșu și alb, activitate și energie, puritate și naivitate. Așa este și această culoare, frenetică și pasională, dar în același timp blândă și emoționantă. Rozul oferă unei persoane un sentiment de neîngrijorare și fericire. Ca în copilărie.

Uită-te la Jennifer Lopez, Kerry Washington și din nou la Cindy Crawford. O femeie cu adevărat curajoasă pentru care vârsta este doar un număr.

Lavandă

Violetul este o culoare dramatică și senzuală, dar în același timp liniștitoare. Este un adevărat antidepresiv. Pentru alții, evocă o asociere cu ceva fabulos, magic și misterios. El te face să visezi, să manifești creativitate, să te întorci în copilărie. De aici și efectul anti-îmbătrânire al violetului.

Chrissy Tigen arată minunat în violet, apropo, exact opusul Salmei Hayek după tipul de culori.

Și un alt fan neașteptat al fanteziei și al liliacului romantic este regina engleză Elisabeta a II-a. Iar în tinerețea ei eternă, dacă nu externă, atunci internă, nu există nici o îndoială!

Dacă ești mai atrasă de vibrațiile violetului, uită-te la nuanțele deschise și luminoase. Spre exemplu, Salma Hayek a purtat o rochie frumoasă și luxoasă, dar într-o nuanță purpuriu închis (!) – și a primit imediat statutul de vedetă cu cel mai rău gust.

Deci, pentru oricare dintre cele trei nuanțe care te întineresc, se aplică următoarea regulă: cu cât e mai deschisă, cu atât mai bine.