ECOlady.eu

Acest amestec IEFTIN te va ajuta să ai o piele fină şi catifelată!

Glicerina şi vitamina E – o combinație extraordinară, care va aduce doar beneficii pielii Dvs. Glicerina posedă proprietăți de hidratare intensă, iar vitamina E – este un antioxidant excelent.

Împreună, aceste două componente pot face faţă oricăror modificări ale pielii, legate de vârstă. Astfel vitamina E reduce nivelul de oxidare în celulele pielii, protejând-o de efectele nocive ale razelor solare.

Cum să utilizați aceste componente pentru sănătate şi frumusețe?

Vitamina E – beneficii şi caracteristici de aplicare:

Vitamina E poate fi administrat pe cale orală. Se vinde sub formă de capsule în orice farmacie. Doza zilnică este de 15 mg. Glicerina si Vitamina E pot fi aplicate pe piele. Pentru aceasta, ambele lichide se amestecă în proporții egale și se aplică pe piele înainte de culcare. Compoziția este absorbită destul de repede, iar rezultatul nu se lasă mult timp așteptat. Dispar ridurile fine, iar pielea devine netedă și catifelată.

Glicerina – beneficii şi caracteristici de aplicare:

Glicerina lichidă are o proprietate de neprețuit – reţine lichidul. Poate fi procurată în orice farmacie. Glicerina se adaugă în creme, măști şi alte produse cosmetice. Pentru pielea cu probleme poate fi aplicată glicerina pură ca o loțiune. Utilizarea constantă a glicerinei îmbunătățește regenerarea celulelor, inflamațiile se vindecă mai repede, iar pielea se hidratează bine.

Masca cu glicerină e potrivită pentru toate tipurile de ten. Amestecați glicerină şi miere în proporții egale şi aplicați compoziția pe piele. Pentru tenul uscat, puteți adăuga câteva picături de ulei eteric, iar pentru cel gras se recomandă masca din glicerină, făină de ovăz şi suc de castravete. Pielea sensibilă are nevoie de o îngrijire aparte. Pentru ea puteți utiliza o mască din glicerină şi gălbenuș de ou, cu adaos de ulei de citrice.

Dacă ţi-a plăcut acest articol distribuie prietenilor!

 

Exit mobile version