Aceasta culoare este arma secretă a doamnelor care par mereu elegante și tinere: 11 ținute pentru doamnele trecute de 45 de ani

Astăzi vom arăta o selecție de look-uri elegante pentru frumusețile cu vârsta peste 45 de ani cărora le pasă absolut cum arată în fiecare zi. In acest articol, stilistii s-au concentrat pe tinute cu accente albe, aceasta culoare este trendul sezonului estival.

#1.

Pantaloni albi cu franjuri + cămașă supradimensionată albastră + clutch din piele împletită + pălărie decorată cu panglică neagră + sandale violet intens – un look de vară interesant.

#2.

Iată un monocrom alb nobil, care include o bluză de in asimetrică, pantaloni clasici, o curea maro din piele contrastantă și sandale de culoarea Marsala cu toc mic + un clutch albastru minimalist – componentele ținutei perfecte pentru doamnele peste 45 de ani.

#3.

Vedeți cum monocromul alb ca zăpada poate fi diversificat cu detalii leopard. Un clutch, pantofi și ochelari de soare cu imprimeu animal au „reînviat” perfect acest look.

#4.

Pantalonii drepti cu talie înaltă ca ca zăpada + polo negru + mulași albi și negri + clutch matlasat din piele naturală pe un lanț argintiu masiv este ținuta perfectă pentru o doamnă adultă, potrivită pentru sfârșitul verii sau începutul toamnei.

#5.

De această dată, stiliștii au reușit să creeze un look elegant și cel mai feminin, care include un tricou alb supradimensionat, o fustă boho albă ca zăpada, o geantă de paie, o curea lată contrastantă din piele naturală și mulași multicolori cu talpă plată.

#6.

O imagine pentru fiecare zi a frumuseților vârstei mature poate fi realizată cu ajutorul unei pelerițe de vară albă ca zăpada, a unui tricou color block, a pantalonilor tăiați kaki, a unei geanți alb voluminos într-un design minimalist, precum și a unui masiv ușor. adidași.

#7.

O ținută laconică și scumpă s-a dovedit datorită combinației dintre o bluză albă ca zăpada cu pantaloni tăiați de culoare închisă, sandale negre cu toc și o geantă cu cadru închis la culoare. Decorul masiv de pe gât a adăugat farmec acestei imagini.

#8.

Tricou imprimat + fustă midi albă cu linie A albă ca ca zăpadă + pantofi sport albi ca zăpadă + geantă shopper neagră – un look simplu și foarte elegant care ar trebui repetat de fiecare doamnă adultă în acest sezon.

#9.

Iată câteva ținute feminine cu un tricou și o jachetă albă, care răsună corespunzător cu fuste lungi maxi și midi de diferite stiluri. Acest set de lucruri poate fi variat cu sandale cu toc sau cu talpă înaltă, precum și cu genți simple din piele naturală. Asigurați-vă că vă decorați ținutele cu bijuterii interesante sau cu ochelari de soare la modă.

#10.

Stilistii au spus de mai multe ori că absolut la orice vârstă, frumusețile moderne pur și simplu trebuie să aibă în garderobă câteva cămăși de înaltă calitate, albe ca zăpada, cu un stil liber. Acest articol de bază din vara anului 2022 poate fi combinat cu pantaloni contrastanți, eșarfe strălucitoare, genți colorate, bijuterii masive, adidași sau sandale feminine, precum și pălării.

#11.

Indiferent de vârsta ai avea, o rochie albă ar trebui să fie mereu în garderoba ta. Această ținută este potrivită atât pentru ocazii speciale, cât și pentru fiecare zi. Gurii modei vă sfătuiesc să alegeți modele supradimensionate într-un stil minimalist, ele sunt cel mai ușor de învins cu detalii interesante: pantofi, accesorii și genți.

Ce versiune a look-ului cu un detaliu alb ți-a plăcut în primul rând? Așteptăm răspunsurile dumneavoastră în comentariile de sub acest articol.