5 tunsori care nu necesită aranjare

Fiecare femeie vrea să fie frumoasă întotdeauna. Alegerea unui tunsori potrivite care nu necesită mult timp de aranjare îți economisește din timp.

Fiecare femeie își dorește o tunsoare frumoasă dar care să nu necesite multă aranjare. Dacă nu dispui de timp pentru a-ți coafa părul în fiecare dimineață, în continuare îți prezentăm 5 tunsori care vor arăta perfect, chiar și fără aranjare.

Tunsoarea bob

Părul scurt este ideal pentru crearea coafurilor care nu necesită prea multă aranjare. Bob-ul este una dintre cele mai populare tunsori, fiind potrivită indiferent de vârstă și forma feței. Este uşor de îngrijit şi se aranjează simplu, indiferent de textura firului de păr. Tunsoarea presupune o lungime a părului mai jos de ureche. Bob-ul este una dintre tunsorile clasice care a reușit să rămînă în fruntea preferințelor a femeilor din lumea întreagă, în ciuda trendurilor mereu în schimbare.

Tunsoarea carre

Tunsoarea carre este o soluție perfectă dacă te numeri printre acele fashioniste care se confruntă cu o lipsă acută de timp liber. Aranjarea durează destul de putin, iar rezultatul va fi unul absolut fabulos. Un avantaj îl reprezintă faptul că, își poate menține forma mai mult timp, atfel încât vei vizita un coafor mai rar. Este o tunsoare lejeră și universală. Are diverse variante de executare, ceea ce o face să arate perfect pentru toate femeile, cu orice formă a feței și cu orice tip de păr.

Tunsoarea franțuzească

Tunsoarea franceză este cea mai bună opțiune pentru femeile care doresc să obțină un volum al podoabei capilare.  Este o tunsoare pe care n-o poți confunda cu altă coafură. Se caracterizează prin faptul că are un volum impresionant în vârf și la ceafă, și un breton fie drept sau lung.

Coafura franțuzească este versatilă, fiind potrivită atât unei business-lady cât și pentru o domnișoară care dorește să fie mai deosebită. Un alt avantaj al acestei tunsori este faptul că, este potrivită pentru toate tipurile de păr, drept, ondulat și chiar cârlionțat.

Tunsoarea rapsodie

O altă tunsoare care nu necesită multă aranjare dar arată perfect este Rapdosia. Este asemănătoare unui carre alungit cu șuvițele tunse în scări în regiunea feței. Se potrivește femeilor cu fața rotundă. Este ideală pentru posesoarele cu părul ondulat.

 

Tunsoarea cascadă

Tunsoarea cascadă este foarte feminină fiid în vogă și sezonul toamnă-iarnă 2018-2019. Aceasta presupune trecerea de la părul scurt din vârful capului, la un păr mai lung. Este versatilă și potrivită pentru orice tip de păr, conferindu-i volumul de care are nevoie. Este una dintre cele mai simple tunsori deoarece poate fi ușor aranjată fără să pierzi mult timp. Indiferent de forma feței tale, tunsoarea cascadă va arăta mereu bine iar părul va fi aranjat.