9 modalități de a obține un abdomen plat fără antrenamente

Dacă așa și nu ai ajuns la sala de sport, iar diete nu ții pentru că le consideri nesănătoase, notează-ți undeva cele  9 modalități în care poți obține un abdomen plat, practic fără efort. Chiar dacă unii vor spune că e imposibil, noi îți vom demonstra contrariul.

1.Ține mereu spatele drept

Nu vei crede, dar să știi că mușchii au memorie bună. Dacă vei ține mereu spatele drept, iar abdomenul tras, în doar câteva săptămâni vei observa că talia ți s-a subțiat, iar abdomenul s-a micșorat. Cel mai important: stai drept în fața calculatorului. Chiar acum îndreaptă spatele și trage burta!

2.Bea apă

Cel mai frecvent, în zona abdominală se acumulează apă și nu doar grăsime. Atunci când organismul este deshidratat, el intră în panică și reține orice picătură de apă, depozitând-o în zona abdominală. Așadar, nu uita să bei câte un pahar cu apă la fiecare oră.

3.Mergi des la toaletă

Deși este un subiect mai intim, dar e decisiv în privința scăderii sau menținerii greutății. Așadar, dacă vrei să știi numărul minimal de vizite la toaletă, să știi, că pe zi organismul trebuie să se elibereze de toxine cel puțin de 7 ori prin urinat și o dată prin scaun. Dacă la tine nu este așa, revezi punctul 2.

4.Mestecă!

„Mestecând cu grijă mîncarea, tu ajuți societății!”- îți aduci aminte sloganul sovietic? El întru totul coincide cu adevărul, cu excepția faptului că tu nu ajuți societății, dar abdomenului tău plat. Cu cât mai bine mesteci, cu atât mai puțin loc va ocupa mâncarea în tractul digestiv, cu atât mai ușos va fi de digerat, cu atât mai puțin se va lărgi stomacul, cu atât mai repete te vei sătura … și cu atât mai slabă vei fi.

5.Ia probiotice

În cele mai mule cazuri abdomenul pare mare și din cauza meteorismului, fără ca tu să observi acest lucru. Nu este vorba de situația când ești foarte balonată și ai dureri în burtă, dar de situația care ție ți s-ar părea normală și ea nu este așa. Ia câte 50 g de probiotic pe zi și vei vedea cum abdomenul tău se va reduce în dimensiuni.

6.Mergi mult pe jos

Doar 30 de minute de mers pe jos zilnic te vor ajuta să slăbești. Important e să ții spatele drept și abdomenul tras, iar ca rezultat vei avea și ceva în plus: fese tonifiate și picioare atrăgătoare.

7.Uită de guma de mestecat

În timp ce mesteci, fără a înghiți ceva, de fapt tu înghiți aer. Astfel, în scurt timp burta ta căpăta volum și nu vei înțelege de unde. Dacă vrei să-ți împrospătezi respirația mănâncă mai bine o bomboană mentolată.

8. Verifică-ți hormonii

Dacă estrogenul-hormonul feminin va fi în exces în organism, așteaptă-te să pui în greutate, mai ales în zona abdominală. Pentru a evita acest lucru ea suplimente de calciu și vitamine din grupul B. Ideal ar fi să dai niște analize la prezența hormonilor, dar, în general, este imposibil să ai supradozaj de aceste suplimente. Dacă vei urma prospectul lor, totul se va schimba în organismul tău doar spre bine.

9. Stai culcată

Este cel mai superb sfat, nu-i așa?! Este necesar să acorzi 20 de minute pe zi „gimnasticii leneșe”. Culcă-te pe spate, poziționează picioarele un pic mai sus decât corpul, iar la spate, în zona abdomenului, pune un rulou dintr-un ștergar și stai nemișcată. Aceasta este o metodă japoneză de slăbire, care chiar dă rezultate.

Sursa