9 lucruri care sunt complet demodate

Moda capricioasă ne prezintă anual noi tendințe. Articolele de garderobă pe care le-am cumpărat anul trecut ar trebui lăsate pe raft. Să ne uităm la 9 articole de garderobă care sunt complet demodate.

Colier statement

Colierele strălucitoare și atrăgătoare sunt demodate. Au fost înlocuite cu lanțuri subțiri elegante cu pandantive în miniatură. Ele oferă tandrețe și feminitate imaginii, dar arată potrivit fetelor și doamnelor mature.

Adidași cu platformă

Modelul de teniși nu a câștigat un număr mare de fani. Picioarele femeilor arată aspre și incomode. Adidașii trebuie să îndeplinească în continuare cerințele pentru ei: să fie confortabili, comozi și frumoși.

Fuste și rochii peplum

Acest articol de fuste și rochii, care era la modă în trecut, a ieșit în sfârșit din modă. Modelele de îmbrăcăminte cu peplum ar trebui fie refăcute, scăpând de el, fie lăsate lucrurile deoparte până la vremuri mai bune.

Fuste din poliester până la podea

Fustele din poliester nepractice până la podea pot avea șansa de a exista, dar numai dacă sunt asociate cu pulovere supradimensionate și cizme aspre.

Pantofi cu platformă

Pantofii pe o platformă înaltă nu au prins rădăcini în mod deosebit. Sunt foarte incomozi iar picioarele femeilor din ele seamănă cu copite. Da, iar mersul în astfel de pantofi se deteriorează.

Blugi cu talie joasă

Acest model a fost popular în rândul tinerilor de multă vreme. Dar, a scurtat vizual picioarele fetelor. În plus, fundul scurt le-a pus pe fete în poziție incomodă într-o poziție îndoită.

Sexy young woman in a trendy clothes on a grunge background

Blugi cu decor bogat

Blugii clasici, laconici, cu talie înaltă, arată întotdeauna elegant și corespunzător. Decorul bogat cu strasuri, broderii, paiete face blugii potriviți doar pentru petrecerile tineretului.

Jachete scurte

Astfel de modele de jachete dau impresia că doamnele și-au pus un lucru din care au crescut cu mult timp în urmă. Jachetele complete de lungime medie sau alungite arată elegant și accentuează statutul femeilor.

Haine din neopren

Produsele din neopren sunt confortabile de purtat, nu se șifonează și păstrează un aspect decent pentru o lungă perioadă de timp. Dar industriile textile și de îmbrăcăminte au exagerat cu lansarea produselor din această clasă. Pur și simplu s-au săturat de tot.