9 greșeli în stilul de afaceri care nu te avantajează

Capacitatea de a crea un stil de afaceri perfect de îmbrăcăminte este de mare importanță. Ia în considerare cele 9 cele mai frecvente greșeli pe care doamnele le fac în crearea unui look de afaceri.

Negru, negru și iar negru

Este mai potrivit să alegi una dintre combinațiile de culori elegante pentru hainele de birou: gri-albastru sau bej-roșu, te vei evidenția și remarca printre colegi.

Bijuterii nepotrivite

Accesorii de modă selectate corespunzător: cercei, batiste, pandantive pe un lanț vor împodobi o doamnă de afaceri și vor face aspectul original.

Brad de Crăciun

Purtarea unor cantități mari de bijuterii scumpe la serviciu este un semn de prost gust. Accentul în ținută ar trebui să fie una sau două bijuterii, nu mai mult.

La toți nasturii

Femeile de afaceri ar trebui să urmeze tendințele modei. Stilul vestimentar prea strict, chiar ascetic va indica incapacitatea ta de a urma tendințele cheie ale sezonului. Nu te strădui să fii o persoană plictisitoare și discretă.

aleksandr.evseev

 

Super fashionista

Chiar daca esti o super fashionistă, trebuie să vii la birou in haine care îndeplinesc cel mai bine cerințele dress code-ului companiei. În timpul liber, ești liberă să te îmbraci așa cum îți place.

Be sexy

Să-ți demonstrezi sexualitatea cu haine la locul de muncă este o decizie greșită. Stilul tau vestimentar poate fi interpretat într-un mod inestetic pentru tine. Poți arăta elegant într-o fustă midi și un costum cu pantaloni.

Vineri prea „liber”

Unele birouri permit angajaților un codul vestimentar free în zilele de vineri. Nu ar trebui să faci abuz de astfel de „indulgențe”, deoarece în timpul orelor de lucru ai întâlniri de afaceri.

Dantelă

Stilul office necesită prezența colanților în orice perioadă a anului. Cu toate acestea, nu purta niciodată dresuri de plasă la lucru, indiferent de negru sau nude. Pentru tine, cea mai bună soluție ar fi să achiziționezi dresuri subțiri care să se potrivească cu pielea picioarelor tale.

Machiaj nepotrivit

Acum este imposibil să forțezi o femeie să meargă la muncă fără a aplica produse cosmetice. Optează pentru un machiaj nude pentru a-ți accentua expresia naturală.

Nu face greșeli în crearea unui stil de afaceri. La birou, nu datele tale externe contează, ci abilitățile de afaceri. Fă din acesta motto-ul tău: „moderație în orice” și vei arăta grozav la birou.