8 ținute impecabile cu doar o fustă și un pulover

Una din cele mai frumoase și simple combinații pentru acestă toamnă – fusta și puloverul. Aceste ținute vă vor inspira pentru un asamblu sofisticat, confortabil și călduros.

Fusta tip creion și puloverul

Un combinație pe care deseori o întâlnim. Croaiala fustei pune în evidență liniile șoldurilor, iar pulover de tip oversize îi oferă ținutei confortul necesar. Acest outfit poate fi completat cu accesorii în același stil.

Fusta midi

Fusta midi este una dintre tendințele anului, ea poate fi combinată cu un pulover sau un cardigan, în perioada rece a sezonului. Outfit-ul va arăta impecabil dacă veți alege și gama cromatică potrivită.

Croiala dreaptă

În această poză avem o fustă ușor evazată cu croiala dreaptă, iar accentul de culoare a ținutei – puloverul. Acest asamblu de texturi și forme este unul reușit, arată interesant și poate fi purtat atât la o ținută de zi, cât și la o întâlnire romantică.

Puloverul lung

O nouă tendință a sezonului este purtarea puloverelor lungi deasupra unei fuste, dar trebuie să fim atente la această combinație, pentru că vizual picioarele pot părea mai scurte, o asemenea îmbinare poate fi perfectă pentru doamnele însărcinate sau pentru amatoarele de haine largi.

Mătasea și satinul

Multe dintre fashioniste au o fustă din mătase sau satin, aceste materiale sunt preferate de multe femei datorită netedității lor. O fustă din aceste țesături poate fi purtată cu un pulover de culoarea camel și accentuăm talia cu o centură lată.

Costumul din tricot

O fustă din tricot și un pulover gros în aceeași culoare sunt o combinație ideală pentru timpul rece, formele și decupajele asimetrice vor reda un aspect interesant și neobișnuit, ținuta poate fi completată de o pereche de cizme lungi cu aceleași tăieturi ca ale fustei.

Fusta tip creion cu tăietură

În prima ținută avem la fel o fustă tip creion, însă aici este un model mai neobișnuit și anume tăietura fustei care dezgolește ușor piciorul. Acest look sexy este completat de un pulover pe gât și de-o încălțăminte potrivită.

Fustele mini

Fustele mini se potrivesc perfect cu un pulover masiv, ținuta are doza necesară de senzualitate și rafinament. Acest ansamblu poate fi purtat la o plimbare sau la o ședință foto.

Aceste combinații sunt ușor de făcut și sunt perfecte pentru zilele de toamnă.