7 ținute casual pentru femeile de peste 50 de ani

Unul dintre cele mai potrivite stiluri pentru femeile de peste 50 de ani e casual. Cu trecerea timpului, începi să apreciezi confortul unei ținute, iar hainele practice și versatile sunt perfect pentru doamnele ce vor outfit-uri actuale și moderne.

1. O ținută din haine lejere și plăcute la atingere, poate fi purtată atât la o plimbare prin parc, cât și la intâlnire cu prietenii.

2. Culorile clasice sunt o alegere perfectă. O pereche de blugi gri, un pulover și-un sacou bej produc un outfit reușit, iar accesoriile oferă doza necesară de strălucire-n ținută.

3. Pantalonii cu buline pot fi asortați în așa mod, ținuta are un aspect elegant și rafinat datorită bluzei și accesoriilor alese.

4. Un cardigan roșu poate fi accentul principal al ținutei, un outfit ușor de realizat dintr-o pereche de blugi și-un tricou alb, piese ce se regăsesc în orice garderobă.

5. Un sacou clasic, o cămașă-n dungi, o pereche de pantaloni și outfit-ul e gata, dar piesa principală din această combinație sunt tenișii colorați, ei oferă un strop de viață în acest look.

6. Dungile sunt purtate la orice vârstă, o rochie cu acest print este o piesă de bază a garderobei. O puteți combina cu o eșarfă și o pereche de balerini, iar look-ul e gata, doza de eleganță și feminitate este redat prin această ținută.

7. Pantalonii din piele, o helancă neagră, un palton gri și picătura de culoare a ținutei – o eșarfă cu trandafiri roșii, acest outfit de zi îl veți aprecia pentru confortul și simplitatea sa.