8 reguli de stil de la Jennifer Aniston, pentru a arăta impecabilă şi stilată

Jennifer Aniston este o actriță și o femeie uimitor de atractivă, care și-a păstrat capacitatea de a se îmbrăca spectaculos și elegant până la vârsta adultă. Toată lumea poate învăța acest lucru de la minuata actriță – nu există nimic supranatural în regulile de stil ale lui Aniston. Astăzi vom vedea de ce Jennifer este mereu surprinsă într-o ipostază gingaşă în orice loc ar fi.

1 Rochia neagră

Actrița este de acord cu ideea, că acest tip de rochie este foarte versatil și perfect pentru orice situație. Puteți străluci în ea la un eveniment social sau la o  simplă plimbare prin parc.

2 Uneori poți arăta puțin mai mult

În viața de zi cu zi, Jennifer poartă lucruri foarte simple, concise, dar la ieșire poate purta ceva original. Secretul acestor lucruri este simplu – rochiile și costumele arată puțin mai mult decât este acceptabil într-un mod obișnuit.

3 Salopete șic în negru

Culoarea neagră este aproape de actriță nu numai în formatul rochiei. De exemplu, ea poartă adesea o salopetă neagră. Un lucru șic, rafinat și de statut care transformă radical aspectul ei elegant.

4 Pielea – mereu în trend

Indiferent de tendințele modei, Aniston a purtat mereu și încă poartă haine din piele. Textura unor astfel de lucruri atrage cu siguranță privirea și te face să fii atent la posesorul unei astfel de ținute atrăgătoare.

5 Combinații relaxate

În viața de zi cu zi, actrița poate fi adesea văzută într-o cămașă simplă și blugi. Nu e de mirare că îi place această combinație, din moment ce îți permite să arăți luxos și stilat în orice loc în care nu te ai afla.

6 Blugii

Vedeta serialului „Friends” nu își poate imagina viața fără blugi. Iubește modelele slabe, dar știe să le poarte pe oricare. În performanța ei, chiar și blugii simpli par scumpi și respectabili.

7 Jachetă lungă

Aniston nu este înaltă, dar știe să-şi întindă vizual silueta. Dacă afară e răcoare, ea alege modele alungite de cardigane, paltoane și jachete.

8 Adidasi albi

Adidașii în alb sunt soluția perfectă pe care actrița o folosește des în ținutele sale. Dacă încă nu ai adidași albi, asigură-te că îi cumperi, sunt incredibil de revigoranti și șic. Rețineți că Jennifer poartă astfel de pantofi chiar și la ieșirea pe podium!

Acest 8 reguli simple de stil de la Jennifer Aniston te vor ajuta să faci schimbări majore în imaginea ta și bineîţeles să o schimbi în bine!