8 idei utile cu ce-ți poți înlocui paltonul în noul sezon

Ne place moda pentru posibilitatea și libertatea de a alege hainele și combinațiile favorite, nu avem limite, iar designerii și stiliștii ne recoamndă doar unele idei. În această toamnă, putem selecta alte articole vestimentare în locul unui palton scump.

1. Hainele din blană ecologică

Aceste piese vestimentare sunt disponibile-n orice culoare sau nuanță, iar pentru producerea lor nu a suferit niciun animal. Blana ecologică poate fi purtată-n orice stil, ne putem alege lungimea potrivită și s-o combinăm la diferite ținute.

2. Pelerinele

Pelerina este o îmbrăcăminte exterioară fără mâneci și e un nou trend al sezonului. Aceasta poate fi din diferite materiale, țesături și are o varietate mare când e vorba de culori, printuri sau forme. O ținută cu o pelerină arată elegant și rafinat, poate fi purtată atât la un outfit de zi, cât și la unul de birou.

3. Cardiganele groase

Experimentați cu imprimeuri, culori sau printuri. Un cardigan gros și potrivit poate fi piesa principală din ținută, totul depinde de culoare și importanța ei.

4. Gecile scurte

Gecile bufante nu-și pierd din farmec nici în acest sezon, le puteți asorta ușor atât cu o fustă sau o rochie, cât și la o pereche de blugi. Aceste articole vestimentare sunt foarte confortabile și călduroase, iar prezența lor îi va oferi ținutei o notă jucăușă.

5. Gecile și jachetele din piele

Probabil de multe ori ați auzit că geaca din piele este piesa de bază a garderobei. Toamna aceasta, puteți alege îndrăzneț culorile aprinse sau o culoare caramel, în locul gecii clasice negre.

6. Poncho-urile

La asemenea haine, trebuie să fim atente cu alegerea machiajului și accesorilor, acestea ar trebui combinate armonios. Poncho poate avea forma pătrată sau trapezată și trebuie probat pentru că nu i se potrivește oricui. În acest sezon, putem opta pentru culorile mai calme, iar accentul de culoare să fie regăsit în machiaj sau accesorii.

7. Vesta de fâș 

Această haină poate fi combinată cu un pulover gros, o pereche de blugi și botine din piele, ea poate fi găsită-n garderoba multor femei. Un look impecabil vă este asigurat, dacă combinați culorile armonios precum în poza de jos.

8. Gecile de tip parka

Sunt perfecte pentru toamnă sau iarnă, ele pot fi căptușite cu lână sau cu blană ecologică. Aceste articole vestimentare sunt alese de multe fashioniste, datorită simplității și confortului lor, pot fi combinate ușor cu o pereche de bocanci, cu blugi sau pantaloni de aceeași culoare și un pulover gros.