8 gânduri de bărbați pe care trebuie să le știe femeile

Bărbații nu sunt atât de simpli cum cred unele femei. Faptul că nu știu să-și exprime sentimentele, nu înseamnă că nu le au. Atunci când totuși decid să le exprime, multe femei nu pot să le înțeleagă.

Pentru ca relația să meargă, femeile ar trebuie să înțeleagă câteva lucruri pe care bărbații nu pot să le spună:
1. Pentru bărbați iubirea înseamnă respect. Este una și aceeași. Nu poți să iubești fără să respecți. Dacă el va simți respectul tău, aceasta va fi o confirmare a iubirii.

2. În exterior este un bărbat puternic, în suflet e un băiețel mic.  Are o mulțime de responsabilități – să devină un ”bărbat adevărat”, să fie mereu puternic. Îi este frică, dar își ascunde temerile.

3. Majoritatea bărbaților nu doar vor să-și asigure familiile. Este datoria lor. Este reconfirmarea rolului lor de bărbați. Chiar dacă câștigi destul pentru fi la același nivel cu el, nu uita să-i dai locul de conducător.

4. Uneori trebuie să renunțe, înainte de a rezolva o problemă. Ai observat cum bărbații uneori evită să discute unele lucruri? Creierul funcționează diferit. El are nevoie să gândească totul din start.

5. Lipsa sexului poate să exprime lipsa încrederii. El nu doar își dorește sex, el vrea ca tu să-ți dorești asta. De asta depinde încredere în forțele proprii.

6. Bărbații, chiar și cei care au căsătorii fericite, nu pot să nu observe femeile atrăgătoare. Asta nu influențează nicicum relația voastră, sunt doar ieșiri instinctive.

7. Bărbații sunt romantici, doar că se manifestă diferit. Deseori renunță pentru că nu știu ce înseamnă romantica pentru tine, ce vrei și care sunt așteptările tale.Spune-i despre asta.

8. Bărbații nu sunt deranjați dacă te-ai îngrășat cu câteva kilograme, dacă continui să ai grijă de tine și să fii încrezută în forțele proprii.  Având grijă de corpul tău, înseamnă că ai grijă de bărbatul tău.