8 celebrități care la 50 de ani arată mai bine decât la 30

Cum poți să arăți mai bine la 50 de ani decât la 30? Ei bine, multe femei s-au întrebat acest lucru de-a lungul tanilor, dar astăzi a venit timpul să dăm carțile pe față. Vom afla secretul chiar de la  de la celebritățile de la Hollywood și vom risipi mitul că fetele arată întotdeauna mai bine în tinerețe decât la maturitate.

Da, există multe celebrități care arată mult mai bine la 50 de ani decât la 30 de ani. Urmați sfaturile vedetelor și veți obține cu siguranță același rezultat. Schimbați tonul părului, schimbați tunsoarea, modelați sprâncenele, tăiați bretonul, folosiți tonuri noi în machiaj… acestea sunt micile trucuri foarte simple care vă vor aduce rezultate foarte eficiente.

1. Halle Berry

Actrița a fost întotdeauna o frumusețe, dar, fără îndoială, arată mult mai bine în prezent decât acum 20 de ani. Deși imaginea pe care o vedeți în stânga amintește de anii 70, fotografia a fost de fapt făcută în 1998.  Coafura, umbrele, conturul buzelor, culoarea rujului… Totul amintește de moda anilor 90. Acum actrița preferă coafuri într-un stil casual, care îi conferă feminitate și o fac mai tânără cu câțiva ani. În plus, șuvițele care se încadrează pe față adaugă mereu lumină pielii și înmoaie trăsăturile feței.

2. Monica Bellucci

Timpul a fost afișat inevitabil pe pielea actriței italiene. În ciuda acestui fapt, acum actrița italiană arată grozav. Putem urma în siguranță exemplul ei pentru a deveni vizual cu 10 și chiar 20 de ani mai tinere. Monica Bellucci preferă să poarte părul lung și castaniu. Bretonul lung a devenit o opțiune ideală pentru a ascunde ridurile de pe frunte și de pe pleoapa superioară, precum și pentru ai oferi imaginea tinereții. Și în machiaj, am observat  câteva schimbări. Actrița a redus în mod clar numărul de umbre și a preferat alte tonuri. Acum îi place să folosească nuanțe de culori pastelate, pentru că astfel pielea ei arată mai proaspătă și mai tânără.

3. Cate Blanchett

Dacă există o tunsoare care se potrivește aproape tuturor femeilor, aceasta este bob-ul până la umeri sau până la bărbie. Cate Blanchett știe că aceasta este o opțiune foarte profitabilă la vârsta ei. Actriței îi place să poarte atât părul drept, cât și părul ușor ondulat. O astfel de tunsoare permite nu numai să creeze un aspect tineresc, ci și să adauge rafinament datorită gâtului deschis. Dar tunsoarea din fotografia din stânga a fost o alegere nefericită pentru actriță, în ciuda formei ovale a feței, adaptată la o mare varietate de coafuri. Dacă doriți să vă schimbați coafura, atunci asigurați-vă că optați pentru o tunsoare pixie în cascadă cu breton lateral, precum Cate Blanchett.

4 Julianne Moore

Nu, fotografia din stânga nu este Julianne Moore, în vârstă de 58 de ani! Totul este exact invers. Acum actrița și-a schimbat radical aspectul: și-a crescut părul, a slăbit, și-a schimbat forma sprâncenelor și a început să folosească un alt machiaj. În ciuda ridurilor vizibile, la 58 de ani, actrița arată mai bine decât acum 20 de ani. Cert este că o tunsoare scurtă în cascadă cu breton nu este prea potrivită pentru femeile de 30 sau 50 de ani, mai ales pentru femeile cu formă ovală a feței. Forma naturală a sprâncenelor, machiajul simplu și genele colorate – toate acestea fac ca actrița să fie vizual mai tânără.

5. Jennifer Lopez

Priviți doar cum s-a schimbat stilul lui Jennifer de-a lungul timpului. Părul ei arată foarte bine îngrijit, hidratat și strălucitor. Cu toate acestea, nu numai părul afectează frumusețea imaginii, ci și nuanța pielii. Un bronz agresiv o face pe Jennifer să pară mai bătrână, dar utilizarea unui hublo în locurile potrivite îi face pielea să pară mai tânără și mai plină. În plus, acum actrița a ales să picteze unele dintre șuvițe în culoarea aurie. Arată elegant și impresionant!

6. Rachel Weisz

Acum 20 de ani, Rachel purta o tunsoare scurtă până la bărbie, cu breton scurt și prefera să-și smulgă sprâncenele foarte subțire. Desigur, acest lucru nu era potrivit pentru actrițî, deoarece părea mai în vârstă decât anii ei. Acum, Rachel Weisz nu se poate imagina fără păr lung. Buclele ei închise la culoare subliniază pielea deschisă a feței, iar buclele voluminoase sunt în armonie cu forma feței. Bineîțeles, doar sprâncenele largi se potrivesc acestui aspect.

7. Jennifer Aniston

Coafura lui Rachel Green, care era la modă în anii 90, astăzi pare un adevărat coșmar. Cascadă volumetrică, fire separate, bouffant la coroană… Acum Jennifer Aniston arată mult mai seducătoare decât părea acum 20 de ani. Ea preferă să poarte părul lung și drept, cu o despărțire la mijloc. Jennifer folosește în mod activ machiajul: își aalungelte sprâncenele, își pune în evidență ochii, folosește un hublo și alte produse cosmetice.

8. Julia Roberts

Toți experții în frumusețe declară în unanimitate că părul lung nu îmbătrânește niciodată o femeie (dacă părul arată hidratat, voluminos și sănătos). Julia Roberts știe acest lucru și mai mult, își vopsească părul auriu cu dungi maro. Datorită acestei coafuri, arată mai tânără decât acum 20 de ani. Nu crezi că rujul întunecat și coafura anilor 20 din fotografia din stânga o fac să pară mai în vârstă decât este? În acest caz, inspirăte de la Julia Roberts, pentru că ea știe cu siguranță multe despre lupta împotriva îmbătrânirii.

Luați în considerare toate aceste sfaturi  și fiți sigure că rezultatul nu va întârzia să apară! Totodată, nu ratați  să repectați regulile de utilizare a produselor cosmetice, mai ales doamnele ce au trecut deja de pragul de 40 de ani.