7 trucuri pentru un machiaj frumos în doar 5 minute

Într-o lume a termenelor limită stricte și a amenzilor pentru întârziere la serviciu, fiecare minut contează. Și suntem obișnuiți să trăim într-un asemenea ritm: să ne trezim devreme pentru a prinde microbuzul, să bem cafea în drum spre birou și să ne machiem în timp ce conducem. Apropo, machiajul în timp ce conduci este periculos!

Mai jos găsești 7 trucuri despre cum să te machiezi dimineața și chiar să-ți mai rămână timp pentru a lua micul dejun de la un make-up artist.

Hidratează-ți bine pielea înainte de machiaj

Hidratarea în profunzime a pielii înainte de machiaj este o garanție a calității acesteia, deoarece produsele cosmetice se aranjează bine pe o piele netedă.

Aplică fondul de ten cu mâinile

Distribuirea uniformă cu o pensulă sau un burete în grabă – o abilitate disponibilă nu pentru fiecare. Mult mai repede poți face față acestei sarcini cu mâinile curate.

Acest format de machiaj va economisi timp și va ușura aplicarea fondului de ten : căldura pielii face fondul de ten mai plastic, mai ușor de gestionat, mai ușor de aplicat și mai bine de întins.

Apropo, degetele nu sunt doar un burete universal, ci și o pensulă excelentă. Ele amestecă ușor și rapid rujul într-un voal ușor și permit să obții un efect la modă, de volum al buzelor „sărutate”

Folosește farduri cu textură cremoasă

Nu ai nevoie de pensule pentru a aplica fardurile cremoase pe pleoape – poți folosi degetele. Textura moale și cremoasă se amestecă ușor cu degetele și se menține toată ziua.

Protejează pielea pleoapelor de rimel

De ce să pierzi timpul răzuind petele de rimel când le poți evita?

La prima vedere, acest truc ți se va părea ciudat. Dar, în practică, îți vei da seama că machiajul îngrijit și timpul economisit merită.

Utilizează un produs cu textură cremoasă pe obraji, ochi și buze

Machiajul mono este la modă. Se face ușor cu fard de obraz sau cu ruj de lungă durata. Aceste produse sunt ideale pentru a crea un machiaj rapid și trendy, important este doar să le alegi corect culoarea.

Micro săgeată

Săgețile nu trebuie să fie neapărat clasice: de la colțul interior spre cel exterior. Deloc. Pot fi oricare. Dacă trebuie să le faci rapid, este mai ușor să faci o săgeată mică și îngrijită doar pe treimea exterioară a ochiului.

Apropo, pentru machiajul cu săgeți, puteți folosi nu numai eyeliner negru. Un creion maro se va potrivi mult mai bine într-un machiaj de zi.

Piaptănă sprâncenele cu săpun de gudron

Săpunul de gudron se găsește cu siguranță la fiecare femeie pe un raft din baie. A sosit momentul să-l muți pe masa de machiaj – vei pieptăna sprâncenele. Pentru a coafa firele de păr cu săpun de gudron, vei avea nevoie de o perie, puțină apă și săpunul în sine.

Moda și tendințele s-au adaptat în sfârșit nevoilor femeilor moderne. Machiajul cu un singur produs, săgețile în miniatură și produsele cremă universale sunt toate elemente ale machiajului expres. Acum te poți machia rapid, lejer, dar să arăți frumos în același timp. Oare nu asta ți-ai dorit?