7 trucuri pentru a scăpa de excesul de greutate fără a recurge la dietă

Este timpul să afli cum îți poți păcăli creierul și corpul. Există multe motive pentru care ar trebui să începeți neapărat să pierdeți în greutate. Din fericire, nu trebuie să te înfometezi la propriu. Pentru a vă facilita intrarea în proces, iată câteva trucuri.

Pierdeți în greutate în echipa

Aceasta este o metodă populară pe care o folosesc din ce în ce mai mulți oameni. Două persoane (cel mai bine este să fie în perechi) fac echipă pentru a se antrena împreună, pentru a discuta despre provocări și așa mai departe. Se pare că procesul de slăbire în echipă crește șansele de succes cu până la o treime. Această tehnică sporește motivația, pentru că, dacă vedeți că cealaltă persoană dă dovadă de succes, îi veți spune despre asta, iar el vă va spune dacă observă diferența.

Cumpărați piese vestimentare cu o marime mai mica

Cumpărarea unui articol cu o marime mai mica vă va motiva mai mult. Încercați să nu o ascundeți într-un dulap, ci asigurați-vă că este vizibilă. Vhiar daca nu o purtati, dar va aminteste sa aveti grija de greutatea dumneavoastra.

Un somn sănătos

Mulți oameni cred că, pentru a pierde în greutate, trebuie să dormiți mai puțin și să vă mișcați mai mult, dar acest lucru nu este adevărat. În primul rând, pierdem o anumită cantitate de calorii în timpul somnului. În al doilea rând, cei care nu dorm suficient se îngrașă mai repede prin consumul de alimente bogate în calorii. Cei care dorm suficient nu perturbă mecanismele metabolice din organism. Prin urmare, alimentele sunt mai bine digerate.

Alege bauturile cu gheata

În loc de cafea sau ceai fierbinte, beți aceste băuturi reci, adăugați gheață la sucuri și apă, beți smoothie-uri reci și așa mai departe. Șmecheria constă în faptul că, de îndată ce ceva rece intră în stomac, corpul nostru încearcă să „încălzească” acel aliment pentru a se potrivi cu temperatura corpului nostru. În acest caz, bineînțeles, se ard calorii.

Folosiți gumă de mentă

Dacă simțiți nevoia unei gustări rapide sau dacă căutați o gustare „gustoasă”, mestecați gumă de mestecat cu mentă fără zahăr. Gustul de mentă va alunga pofta de gustare.

Nu vă uitați la ceea ce vreți să mâncați.
Toate alimentele nesănătoase, cu un conținut ridicat de calorii sau cu o compoziție dăunătoare, este mai bine să fie îndepărtate de la vedere. Acest lucru vă va ajuta să nu vă gândiți la ele sau să nu vă lăsați tentat de aspectul lor frumos. Puneți toate dulciurile, prăjiturile și biscuiții unde nu vă uitați.

Mănâncă și bea din boluri mici.

Alegeți pahare înguste și înalte, care au un volum mic, dar par enorme. Mâncați din farfurii mici, astfel încât să vi se pară că mâncați mult mai mult decât de obicei.

În încercarea de a pierde greutatea în plus, merită să te oprești la timp. Experții și oamenii de știință vă avertizează că subțirimea poate fi mai periculoasă decât plinătatea. Totul cu moderație, se spune. Natura iubește moderația și armonia. Corpul nostru nu poate suporta o schimbare prea drastică.