7 sfaturi importante de la stiliști cum să combini fustele în ținute de toamnă

În acest articol, am selectat câteva trucuri și idei de ținute cu fuste, pentru toamnă, de la stiliști. Fusta este un element important din garderoba oricărei femei, acestea sunt versatile și sunt ușor de combinat, atunci când dorim să compunem un outfit modern.

Lungimea midi

Este considerată lungimea sezonului, o notă de eleganță, rafinament și feminitate vă este asigurată. Fustele midi vor fi perfect asortate cu un trenci sau un palton care au croiul drept, iar în partea superioară putem alege o bluză sau un pulover mulat.

Cea mai în vogă combinație din această toamnă – fusta midi și geaca bufantă, iar în partea de jos putem alege botine, bocanci sau o pereche de încălțăminte clasică cu toc.

Jachetele și gecile din piele sunt o opțiune sigură pentru această lungime.

Fustele midi și cu un cojoc din piele de oaie sunt o combinație reușită, acest outfit poate fi purtat cu o pereche de bocanci, cizme sau botine. Încălțămintea cu toc îi va oferi siluetei o postură dreaptă, iar picioarele vor părea mai lungi.

Lungimea mini

Pentru o combinație armonioasă, stiliștii ne recomandă să nu alegem partea superioară prea lungă, paltonul sau blana ar putea fi de lungimea ca-n poze, adică mai jos de genunchi.

Un palton de tip oversize și un pulover lung sunt o alegere perfectă pentru fustele de această lungime.

În zilele friguroase de iarnă, alegem un pulover pe gât și o pereche de dresuri, acestea vor fi o opțiune excelentă pentru timpul rece.

În acest sezon, în vogă sunt combinațiile dintre fustele scurte și încălțămintea cu talpă masivă. Nu veți da greș, ba o să aveți o ținută-n vogă dacă alegeți fustele mini și o pereche de bocanci.

Fustele plisate

Cea mai mare tendință-n modă a anului – fusta midi plisată, acest articol vestimentar a devenit o piesă de bază din garderoba fiecărei fashioniste. În ultima perioadă, femeile le combinau cu bluze și cămăși elegante, însă designerii ne-au dovedit că acestea pot fi introduse cu succes și-n ținute cu pulovere groase tip oversize sau cu hanorace.

Fustele plisate pot fi asortate cu o geacă de piele sau c-un sacou, în perioada caldă a toamnei.

Când iarna se apropie și afară e mai frig, o putem asorta cu o haină de blană sau un cojoc.

Stiliștii ne recomandă să alegem un stil minimalist pentru ținutele cu acestă piesă, pentru a susține rafinamentul și simplitatea fustei.

Fusta tip creion

Fusta de această formă este adorată de multe femei pentru eleganța și feminitatea ce o emană. Însă nu mereu știm cu ce o putem combina, de aceea am selectat câteva ținute ce vă vor inspira pentru un look nou.

În această poză e un model clasic asortat la un palton camel, designerii recomandă alegerea unui palton mai lung sau de aceeași lungime ca a fustei, iar talia o putem accentua c-o centură.

Un partener ideal pentru fusta tip creion este trenciul clasic, însă el nu trebuie să fie mai scurt, diferența perfectă dintre lungimi n-ar trebui să depășească 15 cm.

Fusta evazată

Fustele evazate se bucură de popularitate în acest an și este o piesă esențială din orice garderobă. Ele pot fi asortate cu un cojoc, c-o geacă din piele sau un palton, aceste modele accentuează frumos formele siluetei și-i oferă mersului o notă de grație.

Pentru un stil clasic putem alege un trenci sau un palton, dacă fusta e lungă, atunci acestea trebuie să aibă o lungime corespunzătoare.

Pentru a face o ținută elegantă cu o fustă evazată, piesa perfectă ar fi o haină de blană, asemenea outfit l-ați putea purta la o piesă de teatru sau la o întâlnire romantică.

Fusta din piele

Fusta din piele stă la baza multor combinații reușite, acest element este foarte versatil și-i oferă ținutei un aspect luxos și arominios. O putem combina cu o jachetă din piele, cu un trenci, c-o geacă bufantă sau un pardesiu de piele.

După materie și textură, fusta din piele se asortează perfect cu hainele de blană și redă ținutei confortul și eleganța necesară.

Fustele largi și lungi

Fustele lungi cu o croială dreaptă sunt favoritele sezonului, ele sunt preferate de multe fashioniste. Stiliștii ne arată că aceste modele se combină perfect cu o blană sau un palton scurt, însă eleganța necesară este redată și prin asortarea acestora cu un palton lung.

Câteva recomandări de la stiliști:

1. Pentru ca fusta să se combine perfect cu hainele, acestea trebuie să fie în același stil. Însă multe combinații sunt reușite fără a ține cont de această regulă. Chiar și-n acest an este-n vogă să combini o jachetă tip oversize cu hainele elegante sau grațioase, însă trebuie să ținem cont de texturi și culori.

2. Regula că fustele voluminoase trebuie să fie proporțional cu dimensiunile părții superioare, nu este pusă în vizorul stiliștilor, pentru că un pulover masiv și o fustă evazată nu vor putea fi combinate cu o jachetă pe corp, deorece ne-ar limita mișcările.

3. Dacă sunteți atras de stilul clasic și-n garderoba dumneavoastră de toamnă este o fustă midi, atunci o asortați cu un palton sau o haină de blană, dar lungimea acestora trebuie să fie mai jos de genunchi.

4. Să nu uităm de alegerea corectă a culorilor și a combinațiilor aromonioase, dacă fusta are o culoarea aprinsă, atunci restul hainelor le alegem într-o culoare neutră, aceasta e regula de succes a unei ținute perfecte.

5. Dacă-n garderoba dumneavoastră de toamnă se regăsesc fuste în stil minimalist cu o croială clasică, atunci puteți opta pentru o bluză asimetrică, bufantă sau cu accesorii.

6. Într-o zi călduroasă, sacoul poate fi piesa de bază, îl puteți combina cu orice tip de fustă, oferindu-i ținutei doza de eleganță necesară.

7. Pentru a evita unele greșeli în alegerea unui outfit, trebuie să nu facem o ținută din combinații demodate, un exemplu bun care aprobă ideea – alegerea unei fuste mini și a unui top scurt, în acest an, asemenea combinații sunt considerate banale.

În acest articol, am ales cele mai bune ținute cu fuste care ne-au inspirat. Multe femei, în sezonul rece, poartă doar blugi și pantaloni, iar noi am venit cu noi idei despre introducerea unei fuste-n garderoba dumneavoastră de toamnă.