7 nuanțe de păr care vor fi mereu la modă

Cu toții iubim schimb[rile și urmăm tendințele modei. Dar, cu toate acestea, vine un moment în care fiecare dintre noi își determină singur schema de culoare a părului și decide să o schimbe exclusiv în anumite limite confortabile.

Sunt nuanțe care sunt în trand de ani de zile și sunt preferatele multor femei.

Dacă te întrebi ce culoare de păr să alegi pentru a sublinia o imagine deja creată și consacrată, fără a o depăși cu mult, atunci ar trebui să arunci o privire mai atentă la următoarea listă.

1. Blond rece

Această nuanță versatilă și elegantă, cu un subton cenușiu, fără cel mai mic galben, se potrivește tuturor blondelor fără excepție și nu degeaba o preferă adesea actrițele celebre.

2. Blond roz

Pentru cei cu tonuri calde ale pielii, este foarte potrivit un blond intrigant cu o tentă de roz. Alternativ, poți umbri doar vârfurile părului sau poți merge pe toată lungimea. Acest lucru va împrospăta aspectul, făcându-l mai strălucitor, păstrând în același timp individualitatea.

3. Brond

Acest tip de colorare a apărut nu cu mult timp în urmă, dar a devenit deja un clasic.

Maro în zona rădăcinii și blond la capetele șuvițelor – multor oameni le place o combinație atât de netedă de tonuri deschise și închise.

4. Balayage de ciocolată

Va fi alegerea perfectă pentru brunete. În această opțiune, culoarea naturală a părului este redată de minune.

5. Cupru

O nuanță roșiatică-cupru profundă și nobilă arată luxoasă. Dacă pielea ta are un subton cald (tip de culoare), această colorare va fi o alegere bună.

6. Blond cald

Aceasta este probabil cea mai comună culoare naturală a părului. De fapt, este considerată la modă și foarte sofisticată. Este necesar doar să subliniezi ușor firele, creând efectul strălucirii soarelui.

7. Negru

Culoare foarte profundă și rece. Nu va arăta plictisitor cu îngrijirea corespunzătoare a părului. Cu această nuanță albastru-negru, părul neted și drept arată cel mai bine.

Aceste șapte tendințe de culoare sunt mereu în tendințe și vă vor ajuta să creați un aspect elegant și memorabil. Alege unul dintre ele pentru a arăta elegant și inimitabil.