7 nuanțe care fac o femeie de peste 50 de ani să pară mai tânără și mai stilată

Cosmeticele anti-îmbătrânire sau „injecțiile pentru frumusețe” nu sunt singura modalitate de a „a șterge” câțiva ani pentru tine. O altă variantă, mult mai ușoară, este să alegi hainele în culoarea potrivită. Vezi ce culori împrospătează rapid și eficient un aspect matur și îți permit să arăți mai tânără decât semenii tăi.

Roz pudrat

Rozul are multe nuanțe. Rozul pudrat este una dintre cele mai frumoase culori pastelate. Are un efect pronunțat anti-îmbătrânire și este cel mai bine combinat cu bază albă, neagră, gri sau bej neutru.

Alb

Iarna suntem atrași de culorile mai închise, dar odată cu apariția primăverii, cu siguranță nu trebuie să renunți la alb. Albul acromatic întinerește perfect aspectul și subliniază un bronz nobil.

Fucsia

Fucsia este una dintre cele mai populare nuanțe ale sezonului viitor. Cu toate acestea, merită să o iubești nu numai din acest motiv. Cu ajutorul fucsiei expresive, vei arăta mai tânără și mai modernă.

Roșu

Această culoare bogată și energică îndepărtează instantaneu oboseala de pe față și întinerește vizual imaginea. Este un mit că roșul nu este pentru toată lumea, trebuie doar să-l „îmblânzești”. Mai întâi, ia un singur accesoriu în roșu, cum ar fi o eșarfă sau o geantă, apoi treci la tricotaje.

Nuanțe de albastru

– albastru deschis

Nuanțele strălucitoare și reci de albastru luminează frumos fața, dau expresivitate aspectului. Toate acestea împreună, acționează ca un elixir al tinereții.

– Albastru ca cerul

Albastrul cerului este asociat cu cerul senin de vară și evocă emoții pozitive. Nuanța arată blândă, elegantă, adaugă un farmec aparte unei imagini mature.

Portocaliu

Așa arată o altă culoare de întinerire – portocaliu. Luminos și vesel. Nu toată lumea o are în garderobă, dar merită! Această nuanță va sublinia individualitatea unei femei 50+, iese în evidență din mulțime.

Mov

Este întruchiparea feminității și frumuseții. Iluminează perfect pielea feței, întinerește vizual. Poate fi folosit nu numai în detalii, ci și pentru a crea imagini monocrome elegante cu lucruri de culoare mov.