7 modalități în care poți folosi uleiul de cocos pentru sănătate și frumusețe

Coconut with coconut oil in jar on wooden background

Uleiul de cocos este un adevărat medicament-minune pentru față, corp și păr. Astăzi o să-ți povestim cum poți folosi uleiul de cocos în rutina ta zilnică.

Piele uscată? Ulei de cocos.

Păr deteriorat? Ulei de cocos.

Acest produs îți poate rezolva o mulțime de probleme. Mai jos, ți-am pregătit șapte variante de utilizare a uleiului de cocos pentru sănătate și frumusețe.

1. Ulei de cocos=cremă hidratantă

Uleiul de cocos are capacități hidratante uimitoare. Aplică-l pe piele, și aceasta nu doar că se va hidrata, ci va deveni și extrem de gingașă. Încearcă să dai cu acest ulei zona decolteului, iar rezultatul te va surprinde plăcut.

 

2. Ulei de cocos=cremă pentru epilare

Folosești o cremă pentru epilare care îți provoacă iritații? Folosește uleiul de cocos! El va pregăti pielea pentru epilare, și o va hidrata intens. Unde mai pui că după asta, picioarele tale vor mirosi minunat!

lam-dep-khi-ngu-04[1]

3. Uleiul de cocos=soluție antiinflamatorie.

Încă un plus al uleiului de cocos este faptul că știe să lupte efectiv cu bacteriile. Acest ulei te scapă de iritații și îți calmează pielea.

 

 

4. Uleiul de cocos = tratament pentru păr.

În afară de efectul hidratant pe care îl are asupra pielii, uleiul de cocos este un bun tratament pentru păr. Alege un ulei nerafinat: el va preveni despicarea firelor, le va apăra, le va hidrata și le va face mai mătăsoase.

theeverygirl_hairmask4[1]

5. Uleiul de cocos=înălbitor pentru dinți.

De fapt, utilizarea uleiului de cocos este una dintre cele mai vechi metode de menținere a igienei gurii. Anume din acest motiv, pe vremuri, oamenii nu sufereau de carii. Pentru a avea și tu o dantură perfectă, iar o lingură de ulei de cocos și freacă dinții cu el timp de 10-15 minute în fiecare zi.

 

6. Uleiul de cocos = ulei pentru baie.

Adaugă ulei de cocos în baia fierbinte: el va opri evaporarea apei și îți va proteja pielea de uscare. Imediat cum închei procedurile în baie, șterge resturile de ulei de pe piele.

coconut-oil-hair-mask-810x426[1]

7. Uleiul de cocos=soluție demachiantă.

Uleiul de cocos curăță minunat pielea și îndepărtează machiajul! Este suficient să aplici un strat subțire pe față, și să-l lași așa 5-10 minute, apoi poți îndepărta machiajul cu un șervețel umed.