7 lucruri pe care nu trebuie să economisești

Sunt perioade în viață când apar probleme financiare, iar anumite cheltuieli trebuie reduse. Cu toate acestea, o femeie adevărată în orice situație rămâne stilată și bine îngrijită. Ea știe că există zone în care economisirea este pur și simplu indecentă.

Îngrijirea pielii, părului, unghiilor

Este vorba de îngrijirea pielii, nu de produse cosmetice. Nu este necesar să faci în mod constant extensii de gene și unghii pentru a arăta bine îngrijit. Toate aceste lucruri frumoase pot fi permise atunci când se ivește ocazia. Dar lipsa îngrijirii regulate este foarte vizibilă și este mult mai ușor să previi decât să lupți cu consecințele. Iată regulile de bază ale unei femei care se respectă în ceea ce privește aspectul său:

• piele sănătoasă, strălucitoare;

• unghii – îngrijite, fără cuticule;

• păr – curat, tuns la timp.

Nutriție, sănătate

Cumpărând produse ieftine, de calitate scăzută, produse semifabricate, alimente congelate, o persoană dăunează sănătății și aspectului său. Mâncarea simplă și sănătoasă se descurcă fără risipă financiară semnificativă. Asigură-te că consumi vitamine, permite-ți periodic alimente gustoase, bogate în acizi esențiali, precum pește roșu sau avocado.

În ceea ce privește administrarea de medicamente, ignorarea regimului de tratament al medicului este plină de consecințe. Tratează-ți dinții la timp, deoarece instalarea unui implant va costa mai mult decât o simplă obturație.

Educaţie

Plătind bani pentru educație, ne asigurăm viitorul. Dacă nu este posibil să primești un învățământ superior cu drepturi depline, alege un formular de corespondență în timp ce lucrezi în paralel. În plus, acum sunt disponibile multe cursuri, programe accelerate pentru formare într-o varietate de tehnici și profesii.

Aromă

Mirosul apei de toaletă de buget – acru, intruziv – nu poate fi comparat cu o aromă complexă, care se deschide treptat, originală, cu postgust. Este mai bine să nu folosești deloc parfum, să radiezi cu produse cosmetice mirosul unui corp curat, decât să folosești un fals ieftin.

Îmbrăcăminte de bază

Fiecare dintre noi pe rafturile dulapului are lucruri care au fost purtate doar de câteva ori. Nu cumpăra haine scumpe pe care te simți inconfortabil să le porți și care nu ți se potrivesc.

Este pur și simplu interzis să economisești la articolele de bază din garderoba. Ia numai articole de înaltă calitate, bine finisate, care se potrivesc perfect cu tine. Acest lucru este valabil mai ales pentru îmbrăcămintea exterioară  și pantofi.

Acordă preferință țesăturilor naturale. Materialele sintetice de proastă calitate nu vor dura mult, vor părea ieftine.

Micile plăceri

Te vor înveseli într-o perioadă dificilă, te vor pune în starea de spirit potrivită. Femeile au nevoie din când în când să se mulțumească cu bibelouri, bunătăți. Nu este nimic în neregulă dacă te răsfeți cu o ceașcă de cafea naturală într-o cafenea confortabilă, cumpără o vază drăguță într-un magazin de suveniruri. Cu o dispoziție bună, problemele financiare se rezolvă mai eficient!

Servicii profesionale

Dacă nu ai abilitățile corespunzătoare, nu încerca să repari robinetul sau să reglezi electricitatea. La fel și cu selecția de haine și produse de îngrijire – este mai bine să încredințezi munca experților în domeniul lor.

Ține minte, avarul plătește de două ori. Iubește-te în cele mai „întunecate” vremuri și atunci cu siguranță soarele va străluci peste tine!