7 lecții de stil vestimentar de la femeile franceze: urmând aceste sfaturi vei crea look-uri excepționale

Există un stereotip în lume că femeile franceze sunt foarte feminine și elegante. Într-adevăr au multe secrete pentru a-și păstra bunul-gust. Un avantaj incontestabil este că evită greșelile grosolane în alegerea hainelor. Și astăzi vom împărtăși life-hackurile lor de stil.

1. Nu poartă tocuri prea înalte

Pantofii cu toc arată tentanți, astfel doamnele vor părea mai înalte, postura va fi întinsă și dreaptă, figura va arăta proporțională. Cu toate acestea, dacă tocul este prea înalt, mersul va deveni greu și incomod. Nu va fi nicio urmă de atractivitate și nu vei arăta liberă.

2. Nu poartă sutien push-up

Astfel de sutiene nu sunt căutate în Franța, pentru că în această țară femeile au ca prioritate – naturalețea. Frumusețea naturală este cheia stilului francez. Iar sutienul cu push-up nu se încadrează în parametrii industriei locale de frumusețe.

3. Nu va alege piese vestimentare cu logo-ul imprimat al brandurilor de lux

Dezavantajul acestui lucru este că piesele vestimentare pe care sunt marcate logo-urile imense ale brandurilor de lux par ieftine. Doamnele elegante nu își etalează niciodată dragostea pentru mărci. Majoritatea fashionistelor preferă un stil minimalist, fără logo-uri strălucitoare. Ele se prețuiesc și nu încearcă să se afirme doar prin intermediul hainelor de la designeri celebri.

4. Nu poartă prea multe bijuterii sau accesorii

Femeile bine îngrijite iubesc armonia. Abundența accesoriilor face imaginea mai grea, ceea ce ieftinește și look-ul. Se aglomerează imaginea din cauza decorațiunilor excesive. De regulă, femeile franceze nu poartă mai mult de 3 bijuterii. Ele acordă prioritate calității și nu cantității.

5. Adoptă un stil decent

Stilul nu ar trebui să fie kitschos. Franțuzoaicele nu vor alege niciodată un machiaj extravagant într-o zi obișnuită sau o rochie cu decolteu. Ele cred că accentul ar trebui să fie pus pe un detaliu. O ținută catchy se combină cu un machiaj neutru.

6. Nu aleg piesele vestimentare în dependență de trendurile apărute

O franțuzoaică adevărată nu își schimbă garderoba cu fiecare suflare a „brizei modei”. Ea își menține stilul, arătând mai degrabă elegantă și îngrijită decât ultra la modă, optând pentru piese clasice cu care știu că nu o vor da în bară. Acest detaliu le deosebește adesea de mulțimea vânătoarelor de lucruri la modă.

7. Nu poartă colanți de culoarea pielii

Acesta este unul dintre cele mai controversate articole din garderoba femeilor. Pentru a nu-și asuma riscuri, fashionistele franceze pur și simplu nu cumpără astfel de colanți.

Femeile franceze arată impecabil pentru că știu bine ce stil vestimentar să abordeze. Ele creează look-uri în așa fel încât armonia va fi mereu prezentă. Ele acordă atenție detaliilor și nu își supraîncarcă imaginea cu ele.

Ce părere ai despre aceste sfaturi? Așteptăm cu nerăbdare comentariile voastre!

Dacă ți-a plăcut articolul, salvează-l pentru tine și împărtășește-l prietenelor tale! 😊