7 indicii de prost-gust care îți fac ținuta să arate ieftin

În goana după modă, fetele au tendința de a exagera.  Dorința de a pune pe tine tot ce este în trend: bijuterii, flori, extensii, îți fac ținuta să pară ieftină și lipsită de gust. Pricipala problemă a prezentului este excesul de informație. Avem prea multe variante, prea multe idei, iar  ele  nu ar trebui să fie amestecate. Află din articolul de mai jos care sunt greșelile vestimentare pe care nu ar trebui să le comiți niciodată:

25249[1]

1. Hainele pe mărimea ta

25242[1]

Modelul ”oversize” atât de popular în ultimii ani poate să-ți încurce ițele.

Un sacou cu câteva mărimi mai mari, cel mai probabil nu te va face să arăți așa de parcă ai coborât de pe podium. Din contra, vei crea impresia că te-ai îmbrăcat pe întuneric. Totul constă în proporții. Modelele ”oversize” sunt potrivite pentru fetele înalte și slabe. Fetele nu prea înalte și cu forme  ar trebui să opteze pentru hainele care stau fix pe siluetă.

O altă greșeală pe care deseori o comitem, este să ne alegem haine cu o mărime mai mică în speranța că vom slăbi pentru a încape în ele. În cazul în care acest lucru nu se întâmplă în timp util, pentru a nu-ți face o apariție haioasă sau vulgară, cel mai bine este să analizezi obiectiv situația și să cumperi doar hainele care te avantajează.

2. FAKE-URI ALE BRANDURILOR DE LUX

25243[1]

Ții minte faza din ”Sex in the City” când Samantha și-a cumpărat o geantă fake de la Fendi? Această greșeală a costat-o scump atunci. Ea și-a pierdut iubitul. Nu se știe dacă în viața reală se poate întâmpla la fel, dar un lucru e cert: karma fake-urilor este scurtă și necruțătoare. Un fals se vede din prima. De obicei aceste lucruri nu au nici culoarea, nici calitatea materialului, nici detaliile originalului. Chiar dacă numele brandului este scris corect, numele Versace scris cu litere mari, aurii pe o geantă sau pe o geacă nu înfrumusețează nicio femeie. De aceea, nu alerga după nume mari. Mărcile democratice de asemenea au lucruri de calitate care vor oferi o notă elegantă ținutei tale.

3. DRESURILE DE CULOAREA BRONZULUI, DRESURILE-PLASĂ ȘI CELE CU SCLIPICI

Dresurile și femeile sunt o poveste care nu se mai sfârșește. O poveste plină de paradoxuri și greșeli. Le evenimentele mondene poți vedea femei îmbrăcate în rochii de la Valentino și dresuri de 50 den. Dresurile-plasă care împânzesc transportul public și străzile orașului, te sperie și te fac să te îndoiești că trăim în anul 2016. Iar dresurile de culoarea bronzului par să vină în ajutorul femeilor care nu au avut timp să stea la soare. Dar, din păcate, ele nu fac nimic altceva decât să-ți descalifice din start ținuta. Tot ce trebuie să ții minte referitor la dresurile din garderoba ta: sau negre, sau groase, sau fără.

4. GEANTA DE CULOAREA PANTOFILOR

25245[1]

Sperăm că cei care au inventat legea combinării genții după culoarea pantofilor nu respectă și azi această lege, care de fapt este o crimă a modei. Aceste două detalii combinate arată mereu plictisitor și demonstrează lipsa de fantezie și originalitate. Deseori, în relația cu moda trebuie să ai același comportament ca în relația cu un bărbat: trebuie să știi unde să improvizezi. De aceea, accesoriile trebuie să fie alese impecabil. Nu e bine să repeți culorile,  dar e preferabil să rămâi în limitele unei singure game.

5. ȚINUTE ÎN CARE EXISTĂ MAI MULT DE TREI CULORI

 

Sacoul de culoarea valurilor mării, rochie roz, pantofi galbeni și geantă roșie – un exemplu clar de lipsă de stil. Ține minte că trei culori diferite este maximum ce poți să-ți permiți. Când îți alegi ținuta, mergi pe 2 culori care armonizează între ele.

6. EXCES DE ACCESORII

25247[1]

Inele de aur pe toate degetele, cercei lungi, brățări. Cu siguranță ai întâlnit și tu de multe ori acest colaps al modei. Pentru a arăta bine, nu ai nevoie de multe metale pe tine. E suficient să ai o pereche de cercei simpli, sau o brățară pentru a-ți sublinia ținuta.

7. EXTENSIILE

25248[1]

Acesta este un detaliu pe care nu am avut cum să-l omitem. Nu vei vedea nicio femeie care se respectă să poarte unghii lungi, de acvilă. Nici pe podium nu vei vedea modele care să defileze cu romanițe sau iepurași desenați pe unghii. Vezi ultimele trenduri în manichiură, și vei găsi acolo tot ce vrei, în afară de desenele care îți inundă unghiile. Concluzia e simplă: alege simplitatea! Nu doar în manichiură, ci și în viață!