7 idei simple de ținute tomnatice pentru fiecare zi a săptămânii

În acest sezon, ne dorim să creăm ținute sofisticate în care să combinăm culorile toamnei cu ajutorul pieselor vestimentare. Însă-n unele zile nu avem inspirație, de aceea am selectat câteva outfit-uri pe care le puteți purta-n fiecare zi a săptămânii.

Ținuta de Luni

Alb, negru și maro sunt o combinație armonioasă pentru orice femeie, iar ca ținuta să nu pară plictisitoare, îi putem adăuga strălucire prin accesorii.

Ținuta de Marți

Carourile sunt elementele de bază ale toamnei. Galbenul și portocaliul din ținută ne ajută să accentuăm un look perfect de toamnă, forma fustei și umerii bufanți ai sacoului vor accentua senzualitatea și feminitatea siluetei.

Ținuta de Miercuri

Culoarea bordo este și ea o clasică a sezonului, iar în această imagine puteți vedea o combinație impecabilă pentru un outfit tomnatic de birou.

Ținuta de Joi

Carourile au fost mereu în vogă. În acest an, sunt populare culorile aprinse ale acestora, o fustă roșie în carouri poate fi asortată la o helancă cu un print mai calm, iar punctele finale ale ținutei sunt accesoriile, un outfit grațios și elegant vă este asigurat.

Ținuta de vineri

Un alt tip de carouri combinate cu aceeași fustă, iar culorile din accesorii se regăsesc în cele ale hainelor. O ținută impecabilă pentru a reda frumusețea și grația unei femei.

 

Ținuta de Sâmbătă

Pentru ziua de sâmbătă, v-am pregătit o ținută lejeră, dar călduroasă. Printul fustei se potrivește ideal cu geanta, iar cerceii cu botinele, un palton maro de tip oversize e piesa de bază a ținutei și se regăsește-n garderobele multor fashioniste.

Ținuta de Duminică

Duminica e o zi sacră pentru unele persoane. În poza de mai jos, este prezentat un outfit lejer și ușor pe care-l puteți purta la o plimbare prin parc sau la o întâlnire cu cei dragi. Principala piesă a ținutei este o rochie cu print floral, iar accesoriile și paltonul roz o completează impecabil până la cel mai mic element.