62 de Idei de manichiură stilată pe unghii pătrate: tendintele modei

Prin mâinile lui Miuccia Prada, Versace și Nicola Brignano, directorul de creație al Blumarine, anii ’90 au făcut ravagii în Olimpul modei în ultimele două sezoane. Nostalgia pentru moda acelor vremuri a adus înapoi unghiile pătrate. Celebritățile au îmbrățișat cu entuziasm ideile proaspete de manichiură pătrată, multe noutăți pot fi găsite și pe rețelele de socializare. Așadar, ce manichiură se poate face pe unghiile pătrate în noul sezon?

Modele de unghii patrate

O manichiură la modă pe unghiile pătrate poate fi de la nuante de nud și strălucitoare la culori obraznice. Într-un cuvânt – cum doriți. La urma urmei, cel mai important lucru este vârful pătrat al unghiilor.

Modele de unghii patrate scurte

Colturile patrate ale unghiilor, din păcate, se rup usor. Prin urmare, dacă ai o placă de unghii fragilă, merită să optezi pentru o lungime scurtă. Nu te intrista, pentru că există o mulțime de idei pentru această manichiură! O manichiură franțuzească la modă, o manichiură pătrată frumoasă cu flori, desene laconice, o tranziție cu gălbenele de la o unghie la alta sau o manichiură roșie clasică – toate acestea vor arăta perfect.

Modele de unghii patrate lungi

Unghiile lungi, cu vârful pătrat, își pot permite doar cele care au o placă unghială puternică. Maeștrii manichiurii sfătuiesc să se folosească compușii corespunzători: gel, acrilic sau poligel. În ceea ce privește designul, totul este posibil – chiar și o manichiură neagră: mată, cu „picături” sau desene albe. Schema cromatică, culorile luminoase și franceza alternativă arată foarte bine.

unghii patrate roz

Model de unghii patrate de culoare neagra

Unghii patrate lungi french cu sclipici