6 trucuri psihologice cum să cucerești un bărbat

Dacă deja aveți un partener de care sunteți îndrăgostită și sentimentele sunt reciproce, atunci vă puteți considera o norocoasă. Noi am selectat trei trucuri psihologice care vă pot ajuta să cuceriți un bărbat la prima întâlnire.

1. Nu fiți prea accesibilă

Bărbații sunt orientați pe scop, lor le place ,,vânatul”, dacă doriți ca acesta să aibă o oarecare pasiune și atracție față de dumneavoastră, atunci nu fiți așa ușor de abordat, arătați-i că aveți o viață interesantă sau dezvoltați și alte pasiuni, pe lângă întâlnirile romantice.

2. Convingeți-l că sunteți cea pe care o caută

La prima întâlnire, nu-l întrebați despre fostele sale sau ce femeie își dorește, un truc ușor pentru a afla asta este să-l întrebați despre scopurile și valorile sale.

3. Oferiți-i ceea de ce are nevoie

Pe lângă flirt și întâlniri, bărbații au nevoie și de distracție, poate are nevoie și de un prieten, umpleți-i acest gol cu simpla prezență și multă comunicare.

4. Nu-i oferiți toată atenția

Bărbaților nu le plac femeile disperate, arătați-i că vă respectați și sunteți încrezută-n personalitatea dumneavoastră.

5. Efectul de oglindire

Efectul cameleon sau efectul de oglindire sunt trucuri psihologice pentru a provoca simpatia unei persoane. În mod inconștient, persoanele care au obiceiuri similare cu ale noastre ne provoacă o atracție emoțională, de aceea puteți repeta câteva mișcări de-ale sale, dar să nu exagerați.

6. Descoperiți-i interesele sale

Pentru a evolua relația, vorbiți despre pasiunile sau hobby-urile dumneavoastră și rețineți temele interesante pentru el, apoi dezvoltați subiectul.