6 tendințe noi care vor deveni ultra populare în 2022

Anul acesta, marii designerii ai modei, promit o mulțime de produse noi, practice și confortabile în viața de zi cu zi, pentru orice femeie, indiferent de vîrsta pe care o are.  În continuare, vom prezenta 6 tendinţe, care vor fi foarte populare în acest an, şi pe care sigur le vei îndrăgi.

1 Volumul 

Nu un baggy supradimensionat, ci un mega volum, aerisit, feminin şi usor. Aceasta tendinţă va fi potrivită pentru multe haine și accesorii – mâneci mari, umeri masivi, hiper-siluete. Aruncă o privire mai atentă la articolele calde de garderobă cu detalii voluminoase: mâneci umflate, tricotaj masiv, buzunare voluminoase.

2 Costume

Costumele cu pantaloni în acest sezon au câștigat o popularitate incredibilă nu numai în rândul femeilor de afaceri cat şi în randul celor simple. Toamna, costumele sunt sugerate a fi purtate cu topuri, adidași sau hanorace cu cizme brutale. Sunt preferate modelele din material dens care își păstrează bine forma. Croiala pantalonilor poate fi de orice tip: lată, dreaptă, scurtată sau evazată.

3 Genţile mari

Gentile practice in care poti pune nu doar telefonul si rujul dar şi restul arsenalului sunt din nou in top. Modelele cu o formă geometrică clară, confortabile și încăpătoare vor fi o alegere excelentă pentru fiecare zi. Pe lângă gențile laconice, sunt relevante modelele decorate în stil retro.

4 Franjuri

Stilul cowboy continuă să meargă cu încredere pe podium. Cumpărați jachete, pantofi, genți, geci și rochii cu acest finisaj atrăgător. Hit-ul sezonului – fuste cu franjuri.

5 Palton bărbătesc sau retro

Paltonul incă este un top al modei.  Opțiunile de croială și retro pentru bărbați vor avea apogeul în această toamnă. De asemenea, nu ezitați să cumpărați modele în carouri. Modelele laconice gri sunt la fel, foaret populare.

6 Blazer cu  buzunare plasate

Aceste cămăși de vânt se vor muta fără probleme din garderoba de vară în garderoba de toamnă. Alege modele cu buzunare, scurte sau jachete supradimensionate din bumbac. Toate aceste variații vor fi relevante. Pe lângă bumbac, merită luat în considerare tweed, blugi, piele sau catifea.

Aceste 6 tendințe vor fi adevărate hituri în toamnă, este timpul să începeți cumpărăturile!