6 semne că adidașii tăi sunt demodați în 2022

Adidașii sunt un pantof de cult în zilele noastre. Pentru că sunt și în sărbătoare și în lume. Ne-am obișnuit cu caracterul lor practic și nu ne mai amintim ce purtam exclusiv la sală. Și cu plăcere purtăm nu doar cu blugi, ci și cu fuste, rochii și chiar cu pantaloni clasici.

Dar ei, ca orice alți pantofi, sunt supuși tendințelor. Iată 6 semne care arată că adidașii sunt depășiți și au nevoie urgentă de o înlocuire.

Nu au șireturi

Modelele fără șireturi, sau mai simplu, slip-on, ar trebui puse deoparte pe rafturile îndepărtate. Desigur, sunt confortabile, fără îndoială, dar astăzi nu mai sunt relevante pe străzile de vară-primăvară. Imaginile cu ele sunt depășite și lipsite de gust.

Sunt monocrom

Multă vreme, adidașii monocrom au fost standardul stilului și eleganței. Și, desigur, variantele albe au fost listate dincolo de orice competiție. Dar astăzi s-au schimbat multe.

Albul total este încă în uz, dar din ce în ce mai des face loc culorilor combinate. La urma urmei, albul se înțelege bine cu orice nuanță.

În ceea ce privește opțiunile aprinse, aici accentul s-a mutat pe blocul de culoare. Adică nu doar roșu, ci cu negru și albastru. Nu doar un fucsia exploziv, ci cu o notă de mentă, lime sau mango.

Sunt cu șireturi de culori aprinse

O mică corecție la punctul de mai sus. Blocul de culori se aplică în mod specific adidașilor înșiși și nu are nimic de-a face cu șireturile. Aceasta înseamnă că încercarea de a înviora cizmele gri sau negre cu șireturi strălucitoare nu este o idee bună.

Arată urât

Moda pentru adidași urâți a început cu mâna ușoară a lui Balenciaga, care și-a inventat Triple S. Nu numai masiv, dar și intimidant de uriaș, talpa a devenit standardul stilului pentru multe sezoane.

Desigur, tendința este ambiguă, așa că nu le-a plăcut tuturor. Și acum adversarii săi pot expira – adidașii care arată mai mult ca niște copite nu mai sunt în subiect.

Au șosete

Adidașii cu șosete au fost identificați ca fiind anti-tendințe anul trecut. Prin urmare, pentru cei care încă nu au scăpat de ele, vă sfătuim să o faceți imediat.

Au platformă

Opțiunile cu platformă, introduse de Isabelle Marant în urmă cu 10 ani, s-au scufundat pe neașteptate în sufletul multor fashioniste și au devenit o adevărată legendă. Au fost purtați in 2012 și sunt purtați acum. Ce putem spune, chiar și designerul însăși nu a schimbat practic „cel mai convenabil și versatil lucru” în toți acești ani.