6 rimeluri cu efect extraordinar pe care poți să le cumperi cu bani puțini

69068_0[1]

Rimelul pentru gene este regele machiajului! El poate fi găsit în trusa cosmetică a fiecărei femei, chiar în trusa celor care nu prea preferă să se machieze. Astăzi vom demonstra că un rimel bun nu este neapărat să fie scump. Care sunt rimelurile care pot concura ușor cu analoagele lor de lux, află din articolul de mai jos!

Producătorii de cosmetică mass-market ne bucură din ce în ce mai mult: îmbunătățesc formulele, crează perii formidabile, și ne propun asta pentru un preț relativ accesibil.

Rimelul LOreal Paris Volume Million Lashes So Couture

L__039_Oreal_Paris_Volume_Million_Lashes_So_Couture_Mascara_9ml_1417783150[1]

Periuța acestui rimel are un milion de firicele scurte, care reușesc să vopsească fiecare geană. Rimelul îngroașă și întoarce genele, de aceea este ideal pentru cele care au fost înzestrate de natură cu gene lungi și drepte.

Rimel Vivienne Sabo Cabaret Premiere 

071684142d36b2aca426eb06aad00f7f[1]

Periuța dreaptă vopsește bine genele. Este o variantă perfectă pentru un machiaj de zi. De asemenea, acest rimel nu se scurge și nici nu se fărâmițează pe pleoape, de aceea este ideal pentru femeile care după muncă merg direct la sala de sport.

Rimel Maybelline New York Lash Sensational

10191189[1]

Rimelul care a fascinat lumea întreagă. Minununea acestui este în periuța sa, care are fire de lungimi diferite. Pe de o parte firele sunt lungi, pentru a crea volum, iar pe de altă parte sunt scurte, pentru a vopsi genele de jos. Acest rimel îți face genele dese. Cu o asemenea periuță este suficient să-ți regulezi intensitatea vopsirii. Nu se întinde și se spală ușor.

Rimelul Pupa Diva’s Lashes

divas11[1]

Acest rimel este pentru amatoarele de perii mari și moi. Lungește bine genele, oferă volum și se aplică ușor. Dar nu se potrivește femeilor care au genele scurte, pentru că va fi destul de problematic să ți le vopsești. În schimb este perfect pentru femeile care au gene lungi.

Rimelul Max Factor 2000 calories Dramatic Volume

Max-Factor-2000-Calorie-Dramatic-Volume-Black-Mascara-f83138d8-0413-4dea-83f8-dd2cef36ad07_600[1]

Este unul dintre cele mai bune rimeluri care poate fi achiziționat la prețuri mici: nu se întinde, separă bine genele, le lungește și le oferă volum. Peria comodă vopsește genele ușor și uniform, de la rădăcini până la vârfuri. Este perfect pentru femeile care au gene rare.

Rimelul  L’Oreal Paris Telescopic Mascara

Generate[1]

Rimelul este destinat pentru femeile care preferă peria din silicon. Vopsește perfect genele, dar nu le separă prea bine. În schimb, după aplicare, genele par incredibil de lungi.

Aceasta este selecția cu cele mai bune rimeluri. După cum vezi, un rime calitativ și cu efect, nu trebuie neapărat să coste mulți bani.