6 lucruri mici la care un bărbat le acordă atenție când se uită la o femeie!

Mergi pe stradă și simți că nimeni nu-ți acordă atenție? Dansezi în mijlocul unui club aglomerat și te simți invizibilă? Nu este deloc așa. Bărbații care stau lângă tine se uită la tine. O singură privire este suficientă pentru ca ei să-ți aprecieze atractivitatea.

La ce anume acordă atenție? Iată o listă cu 6 astfel de lucruri mici.

Părul

De obicei, un bărbat, care se uită la o femeie, se uită mai întâi la fața ei. Dar dacă fata stă cu spatele la el? Mulți băieți judecă atractivitatea unei femei după… păr. În primul rând, sunt atenți dacă este curat, sănătos și îngrijit!

Buze și zâmbet

Dacă un bărbat se uită la buzele tale, atunci nu pentru a le evalua dimensiunea. Dacă vede că colțurile buzelor sunt coborâte, atunci se va răzgândi mai degrabă să te cunoască. Cel mai mare succes la sexul opus este cauzat de fetele care zâmbesc. De ce? Pentru că par a fi pozitive.

Tocuri

Nu trebuie să porți tocuri în fiecare zi, dar ține cont că o fată în tocuri atrage imediat privirea unui bărbat. Bărbaților le place să privească o femeie balansându-și șoldurile în timp ce merge în acești pantofi.

Stil

Bărbații nu știu prea multe despre modă, dar poți fi sigură de un lucru – sunt atenți la ceea ce poartă o femeie. Nu toți bărbații sunt atrași de femeile care poartă haine nepotrivite, preferă treningurile pentru a ieși în oraș sau aparțin unui grup (metal, punk, emu).

Fund

Bărbații iubesc această parte a corpului feminin. Vei obține puncte în plus în ochii bărbaților dacă scoți în evidență fesele zvelte cu blugi strâmți sau o fustă bine aleasă.

Postură

Încearcă întotdeauna să îți menții spatele drept. Sexul opus îi acordă întotdeauna atenție! Potrivit acestora, o femeie își pierde multă atractivitate atunci când se ghemuiește. Când stai dreaptă, pari mai înaltă și mai suplă.