50+! 5 secrete de îngrijire a pielii folosite de vedete

Pentru mulți dintre noi, vedetele sunt un ideal de neatins. În orice caz, așa le vedem: cu pielea perfectă, fresh și fără un singur rid.

Desigur, multe dintre vedete preferă să lupte cu inevitabila bătrânețe cu ajutorul chirurgilor și cosmetologilor. Dar pentru unele dintre ele, îngrijirea la domiciliu simplă și accesibilă nu este străină. Am adunat pentru tine 5 secrete de îngrijire a pielii de la femeile celebre 50+, datorită cărora rămân arată tânăr și frumos.

Gwyneth Paltrow: aparat cu vibrații pentru masaj facial

Gwyneth Paltrow este o actriță, cântăreață și scriitoare americană. În ultimii ani, presa nu a tăcut despre ea: munca la brandul Goop și propria emisiune de stil de viață de pe Netflix îi fac pe jurnalişti să o urmărească îndeaproape.

Paltrow arată întotdeauna impecabil în fața camerei datorită unui stil de viață sănătos: actrița este vegetariană, practică yoga și meditația. În îngrijirea feței, preferă produsele de marcă personală și își masează frecvent fața. În acest scop, Paltrow are un dispozitiv special – un aparat de masaj cu vibrații, dezvoltat de artistul de machiaj profesionist Gillian Dempsey.

Naomi Campbell: mezoroller

Naomi Campbell și-a început cariera de model la vârsta de 15 ani, când a fost remarcată de un agent de la Synchro Model Agency. La mai puțin de un an mai târziu, fata a apărut pe coperta revistei Elle. Apoi, în 1987, a apărut în British Vogue și Time Magazine. În 1991, a fost desemnată una dintre cele mai frumoase 50 de femei din lume de revista People.

Acum Naomi are 51 de ani. Ea continuă să participe activ la spectacole și să apară în campanii publicitare pentru cele mai populare mărci ale timpului nostru.

Naomi își păstrează titlu de supermodel cu ajutorul sportului, dietei și îngrijirii competente a pielii feței. Într-un interviu pentru Vogue, celebritatea recunoaște că folosește în mod regulat un mezoroller – un aparat de masaj cu cele mai fine ace care stimulează fluxul sanguin și accelerează reînnoirea celulelor. După masaj, Naomi își aplică un ser hidratant pe față.

Maye Musk: întotdeauna SPF pe piele

Musk s-a născut în Canada, dar a crescut în Pretoria, capitala administrativă a Africii de Sud. În adolescență, a petrecut mult timp sub soarele arzător al Africii și este convinsă că nimic altceva decât protecția împotriva razelor ultraviolete este cheia pentru o piele sănătoasă, frumoasă și tânără.

„Când eram adolescentă, crema de protecție solară nu exista. Nici pălăriile nu m-au ajutat prea tare. Prin urmare, acum puteți vedea pete pe fața mea – au apărut în tinerețea mea din cauza efectelor dăunătoare ale radiațiilor ultraviolete asupra pielii mele ”, explică Musk pentru Vogue.

Îngrijirea zilnică a mamei celui mai cunoscut inginer de pe planetă include creme hidratante și hrănitoare, ser pentru pielea din jurul ochilor și, bineînțeles, protecție solară. Mei preferă varianta spray, dar noi totuși recomandăm tradiționala cremă SPF.

Într-un experiment de la Gizmodo, crema s-a dovedit a fi cel mai bun produs de protecție solară, stick-ul a ocupat locul al doilea onorabil, spray-ul a ajuns pe locul trei, iar pudra de protecție solară a picat complet testul.

Iman Mohamed Abdulmajid: mască cu turmeric pe față

Iman Abdulmajid este un top model somalez și american, văduva lui David Bowie. Ea a apărut pentru prima dată pe coperta revistei Vogue în 1975. A participat la numeroase prezentări de modă, printre care vedeta însăși își evidențiază colaborarea cu brandul Yves Saint Laurent. Însuși Saint Laurent spunea despre model: „Femeia visurilor mele este Iman”.

Iman știe multe secrete care le ajută pe femeile din țara natală să mențină pielea tânără. Dintre acestea, ea scoate in evidenta o masca cu turmeric, miere, lapte și făină. Modelul amestecă ingredientele în proporții egale, aplică masa rezultată pe față și așteaptă 20 de minute. După îndepărtarea măștii, pielea arată curată, hidratată și strălucitoare.

Laura Dern: ulei de față

Este o actriță americană cunoscută pentru mulți ani de colaborare cu regizorul de film David Lynch. A jucat în filmele sale Blue Velvet, Wild at Heart, Inland Empire și Twin Peaks. Actrița a primit recunoaștere din partea publicului nu numai pentru talentul său, ci și pentru aspectul ei plăcut.

Experiența anilor trecuți o ajută pe vedetă să-și mențină frumusețea la 54 de ani: Dern a lucrat de mult timp cu artiștii de machiaj și le cunoaște multe dintre secretele. Utilizarea regulată a uleiului facial este unul dintre ele.

„În timpul filmărilor pentru Big Little Lies, un make-up artist mi-a aplicat ulei de calendulă pe față. A servit ca bază excelentă pentru machiaj, a uniformizat tenul și a calmat inflamația. Acum uleiul cosmetic este mereu pe raftul meu în baie”, spune Laura.

În spatele ușii băii, modele și actrițe celebre se transformă în femei obișnuite: fac măști cu turmeric, masează fața și folosesc ulei de calendulă. Cine știe, poate tocmai în aceste secrete se află frumusețea lor.