5 tendințe fierbinți în 2022 pe care nu toată lumea va fi de acord să le poarte

Cele mai tari tendințe din 2022 pe care nu toată lumea este pregătită să le poarte. Și o mică comparație cu ceea ce nu mai este la modă.

1. Fusta-centură

Imediat ce Miu Miu a lansat acest model, fashionistele l-au îmbrăcat imediat și au venit la Săptămâna Modei de la Milano. 🙂 Modelul este scurtat, de aceea se numeste fusta-centură. Pentru o astfel de fustă, ai nevoie de picioare perfecte, ca întreaga siluetă în ansamblu.

Ai risca?  Atenție la cămașa decupată din imagine. Acest model este, de asemenea, un nou trend.

2. Cămașă decupată

Un model destul de interesant, din nou – pentru proprietarii de proporții ideale. În schimb nu trebuie să-ți bagi cămașa – îmbrăcă-te și pleacă.

Tendința a fost introdusă și de Miu Miu, arătând imediat cu ce este de dorit să porți creația lor.

3. Sacou cu decupaje

Decupajele sunt atât de la modă încât măcar ia și tăie singură. De fapt, am dat în mod specific un exemplu despre ceea ce nu ar trebui să fie decupaje. Jacheta pelerina este deja considerata un model învechit, însă decupajele laterale sunt cele mai cochete.

4. Cardigan pe lanț

Nu doar un cardigan pe lanț, ci unul care trebuie purtat pe un corp gol. 🔥 Aceasta este o tendință. Nu vei merge așa la metrou, nu vei merge la magazin după pâine, dar poți merge la un eveniment de modă cu securitate.

Dar nu toate cardiganele pe lanț sunt o tendință, ține cont de asta. 🙂

5. Rochii cu decupaje

Și din nou decupaje, dar pe rochii. Și acordă atenție faptului că, dacă rochia are decupaje, atunci ar trebui să fie până la genunchi, nu mini.

Mini + decupaje – acesta este un 2006 îndepărtat. Prin urmare, dacă ai o rochie plictisitoare, gândește-te: poate merită să o actualizezi? Nu glumim, încearcă să dai o a doua viață rochiilor tale!