5 tehnici de vopsire a părului care nu se vor demoda niciodată

Majoritatea femeilor preferă să experimenteze cu culoarea părului, alegând cele mai bune opțiuni. Vopsirea părului este cea mai rapidă modalitate de a schimba radical imaginea, capacitatea de a ascunde părul gri și de a transforma în bine look-ul.

În prezent, există destul de multe tehnici diferite de colorare a părului care îți permit să arăți cât mai natural și mai atractiv posibil. Cu toate acestea, există unele tipuri de colorare care nu se vor demoda niciodată.

Balayage

De îndată ce acest tip de colorare a apărut cu o tranziție de culoare moale și originală, a cucerit inimile fashionistelor. Popularitatea sa constă în faptul că este excelent pentru orice tip de păr și coafură și, în plus, nu necesită vizite frecvente la salon.

Ca urmare a vopsirii părului folosind tehnica balayage, coafura capătă un șic și lux deosebit. Părul strălucește cu reflexe naturale, făcând imaginea perfectă.

Shatush

După vopsirea părului folosind tehnica shatush, coafura arată cât se poate de naturală. Se pare că femeia s-a întors dintr-o stațiune costisitoare de pe litoral, unde părul îi era oarecum ars sub razele arzătoare ale soarelui. Ca urmare a colorării, nu există tranziții de contrast sau salturi de culoare.

AirTouch

În procesul acestui tip de vopsire a părului, coloristul lucrează constant cu un uscător de păr. Împărțirea masei de păr în mai multe zone și suflarea lor cu un uscător de păr permite maestrului să aleagă fire pentru vopsire. Părul debordează literalmente și fascinează prin rafinamentul și frumusețea sa. Tehnica AirTouch poate fi folosită atât de blonde, cât și de brunete.

Cremă de sifon

Denumirea acestei metode de colorare a părului este strâns legată de nuanța băuturii carbogazoase. Această metodă este deosebit de bună pentru părul subțire și rar, deoarece vopsirea într-o nuanță de caramel auriu sau auriu oferă un plus de volum părului. Coafurile arată interesante pentru femeile care decid să combine tehnica balayage cu cremă de sifon.

Șuvițe

Aceasta este o oportunitate de a-ți exprima individualitatea. Anul în curs își dictează tendințele pentru nuanțe naturale de: roz pal, albastru, gri, turcoaz.

Astfel, tipurile date de colorare a părului pot fi aplicate în siguranță: nu se vor demoda curând sau poate niciodată.