5 semne de prost gust de care trebuie să te debarasezi imediat

Multe femei nu au un simț al gustului înnăscut și nu se pricep în tendințele modei. Cu toate acestea, cunoscând astfel de neajunsuri în spatele tău, poți contacta un stilist. El, ținând cont de tipul de siluetă îți va oferi modele ideale de haine în care vei arata impecabil și foarte demn. Ia în considerare cele 5 semne principale de prost gust la femei, de care trebuie să scăpi.

Decolteu și mini în același timp

Fetele care doresc să-și demonstreze picioarele lungi și zvelte cu un mini nu trebuie să uite că lungimea scurtă a fustei necesită cel mai închis top. Altfel, cu un decolteu adânc și o fustă mini, riști să câștigi statutul de „fată accesibilă”, de care va fi greu de scăpat.

Hainele de seară nepotrivite

Este dificil pentru doamnele care sunt departe de a cunoaște legile stilului vestimentar să se orienteze: cu ce și cum să îmbine lucrurile din catifea sau elementele vestimentare strălucitoare în timpul zilei. Este suficient să folosești un articol de rochie de seară și un minim de accesorii. Și este mai bine să lași lucrurile de seară pentru a le folosi în scopul lor.

Haine ce nu corepund vârstei

Stiliștii de modă au declarat moderația și concizia tendința anului. Femeile în vârstă nu ar trebui doar să-și dorească să arate mai tinere, ci și să-și respecte vârsta elegantă. Există multe modele de haine care vor sublinia demnitatea figurii și feminitatea ta.

Excesul de indulgență în tendințe

Hainele, în primul rând, ar trebui să reprezinte în cel mai bun mod posibil o femeie. Dorința de a urma tendințele modei este destul de justificată. Cu toate acestea, nu ar trebui să folosești toate tendințele într-un singur set de haine. S-ar putea să nu ți se potrivească în funcție de tipul de culoare și vei arăta pur și simplu ridicol.

Arăți prea multe

Decolteurile prea adânci, fustele mini sau pantalonii scurți care abia acoperă fesele sunt bune pentru activitățile scenice. În viața de zi cu zi, folosirea unor astfel de ținute te poate caracteriza în mod nefavorabil. Trebuie reținut că îmbrăcămintea trebuie selectată în funcție de situație.