5 secrete de îngrijire a pielii, folosite de doamne celebre trecute de 50 de ani

Pentru mulți dintre noi, oamenii celebri sunt un ideal de neatins. În orice caz, așa le văd fanii: cu pielea perfectă, fața ovală, limpede și fără niciun singură rid.

Desigur, multe dintre vedete preferă să lupte cu inevitabila bătrânețe cu ajutorul chirurgilor și cosmetologilor. Dar pentru unii dintre ei, îngrijirea la domiciliu simplă și accesibilă nu este străină. Am adunat pentru tine 5 secrete de îngrijire a pielii faciale de la femei celebre 50+, datorită cărora rămân pentru totdeauna tinere.

Gwyneth Paltrow: face masaj facial cu un aparat de masaj cu vibrații

Gwyneth Paltrow este o actriță, cântăreață și scriitoare americană. În ultimii ani, presa nu a încetat să vorbească despre ea: munca la brandul Goop și propria emisiune despre stilul său de viață de pe Netflix. Toate acestea îi fac pe jurnalişti să o urmărească îndeaproape pe celebritate.

Paltrow arată întotdeauna impecabil în fața camerei datorită unui stil de viață sănătos: actrița aderă la vegetarianism, practică yoga și meditația. În îngrijirea feței, ea preferă produsele de marcă personală și își masează frecvent fața. În acest scop, Paltrow are un dispozitiv special – un aparat de masaj cu vibrații, dezvoltat de artistul de machiaj profesionist Gillian Dempsey.

Naomi Campbell: folosește mezoroller

Naomi Campbell și-a început cariera de model la vârsta de 15 ani, când a fost remarcată de un agent de la Synchro Model Agency. La mai puțin de un an mai târziu, fata a apărut pe coperta revistei Elle. Apoi, în 1987, a apărut în British Vogue și Time Magazine. În anii 1990, în timpul „erei supermodelelor”, Naomi a devenit parte din cele „șase mari”. În 1991, a fost desemnată de revista People una dintre cele mai frumoase 50 de femei din lume.

Acum Naomi are 51 de ani. Ea continuă să participe activ la show-uri și să apară în campanii publicitare pentru cele mai populare mărci ale timpului nostru.

Pentru păstrarea titlului de supermodel, pe Naomi o ajută sportul, dieta și îngrijirea corectă a pielii feței. Într-un interviu pentru Vogue, celebritatea recunoaște că folosește în mod regulat un mezoroller – un aparat de masaj cu cele mai fine ace care stimulează fluxul sanguin și accelerează reînnoirea celulelor. După masajul cu mezorollerul, Naomi aplică un ser hidratant pe față.

Maye Musk: aplică întotdeauna SPF pe piele

Maye Musk s-a născut în Canada, dar a crescut în Pretoria, capitala administrativă a Africii de Sud. În adolescență, Maye a petrecut mult timp sub soarele arzător al Africii și este convinsă că doar protecția solară, împotriva razelor ultraviolete este cheia pentru o piele sănătoasă, frumoasă și tânără.

„Când eram adolescentă, crema de protecție solară nu exista. Nici pălăriile nu mi-au plăcut prea mult. Prin urmare, acum puteți vedea pete de culoarea cafelei cu lapte pe față – au apărut în tinerețea mea din cauza efectelor dăunătoare ale radiațiilor ultraviolete asupra pielii ”, explică Musk pentru Vogue.

Îngrijirea zilnică a mamei celui mai faimos inginer de pe planetă – Elon Musk, include creme hidratante și hrănitoare, ser pentru pielea din jurul ochilor și, bineînțeles, protecție solară. Maye preferă varianta spray, dar noi recomandăm tradiționala cremă SPF.

Într-un experiment de la Gizmodo, crema s-a dovedit a fi cel mai bun produs de protecție solară, stick-ul a ocupat locul al doilea onorabil, iar spray-ul a ajuns pe locul trei, iar pudra de protecție solară a picat complet testul.

Iman Mohamed Abdulmajid: aplică o mască de față cu turmeric

Iman Abdulmajid este un top model somalez și american, văduva lui David Bowie. Ea a apărut pentru prima dată pe coperta revistei Vogue în 1975. A participat la numeroase prezentări de modă, printre care vedeta însăși își evidențiază colaborarea cu brandul Yves Saint Laurent. Însuși Saint Laurent a vorbit despre model: „Femeia visurilor mele este Iman”.

Iman știe multe secrete care le ajută pe femeile din țara natală să-și mențină pielea tânără. Dintre acestea, ea evidențiază o mască cu turmeric, miere, lapte și făină. Modelul amestecă ingredientele în proporții egale, aplică masca rezultată pe față și așteaptă 20 de minute. După îndepărtarea măștii, pielea arată curată, hidratată și strălucitoare.

Laura Dern: folosește ulei de față

Laura Dern este o actriță americană cunoscută pentru mulți ani de colaborare cu regizorul David Lynch. A jucat în filmele sale Blue Velvet, Wild at Heart, Inland Empire și Twin Peaks. Actrița a primit recunoaștere din partea publicului nu numai pentru modul în care joacă, ci și pentru aspectul ei plăcut: vrei să o privești pe Laura continuu, fără să-ți iei ochii de la ea.

Experiența anilor trecuți o ajută pe vedetă să-și mențină frumusețea la 54 de ani: Dern a lucrat cu artiști de machiaj de mult timp și le cunoaște multe dintre secretele acestora. Utilizarea regulată a uleiului facial este una dintre ele.

„În timpul filmărilor pentru Big Little Lies, un make-up artist mi-a aplicat ulei de galbenele pe față. A servit ca bază excelentă pentru machiaj, a uniformizat tonul feței și a calmat inflamația. Acum uleiul cosmetic este mereu pe raftul meu în baie”, spune Laura.

În spatele ușilor celebrității, femeile celebre se transformă în femei obișnuite: fac măști, masează fața, folosesc uleiuri din plante care înfloresc sub picioarele noastre. Cine știe, poate tocmai în aceste secrete se află frumusețea lor.