5 reguli de machiaj pentru ochii cu pleoape lăsate!

Cu ajutorul produselor cosmetice poți ascunde defectele pielii, accentua buzele sau corecta ovalul fetei…Astăzi îţi vom împărtăși cum să-ţi mărești vizual ochii şi privirea, dacă natura te-a „înzestrat” cu pleoape lăsate.

2_14870784891487079370_tumb_660

Privind pozele vedetelor de la Hollywood, ne putem convinge că un machiaj reușit poate schimba imaginea în totalitate.

1_14870784911487078522_tumb_660

Fardul de ochi.

Multe femei cred în mod eronat ca o umbră întunecată face ochii mari și expresivi. De fapt, acest lucru nu este adevărat. Cel mai bun efect se poate realiza prin amestecarea diferitelor nuanțe de umbre. Un rezultat excelent îl puteți obține cu accente luminoase perlate în colțul ochilor, mijlocul pleoapei și sub sprâncene.

Conturul ochilor

Să conturezi ochii mici cu o linie groasă de creion este o greșeală de neiertat. Această linie nu numai că adâncește şi mai mult ochii, dar te face să arăți ca o panda!

Rimelul pentru gene

Genele lungi şi dese atrag atenția, cu siguranță! Important e să nu exagerați cu prea multe straturi: 2 straturi de rimel negru sau maro sunt suficiente. Ei bine, rimelul de alte culori rezervă-l pentru carnaval sau sărbătorea de Revelion.

image_1487078492_tumb_660

Creionul alb.

Pentru a crea o privire misterioasă-deschisă, make-up artiștii profesioniști conturează partea interioară a pleoapei de jos cu creion alb mat sau perlat.

Forma sprâncenelor

Când aveți pleoapa superioară lăsată, evitați sprâncenele prea subțiri sau de formă dreaptă. Alegeți varianta de mijloc: culoarea naturală (puţin mai închisă decât nuanța părului), forma ușor curbată, grosimea naturală.

Pentru a mări vizual ochii cu ajutorul machiajului nu e atât de dificil cum s-ar părea la început. Exersează în zilele libere, iar de luni mergi la muncă, strângând complimente referitor la noua ta imagine.

Dacă ţi-a plăcut acest articol distribuie şi prietenelor!