5 produse care vor oferi pielii o strălucire aparte

Fața este cartea ta de vizită. Ai avut momente când ai fost nemulțumită de produsele pe care le folosești pentru îngrijirea tenului? Dacă pierzi o mulțime de timp și bani pentru produse de îngrijire și nu vezi rezultatul dorit, nu este de mirare faptul că te pierzi în îndoieli. Începe prin a-ți revizui meniul zilnic, nu cutiile cu cremă. Tot ceea ce folosești îți influențează pielea, iar acest lucru poate atât să te ajute, cât și să îți dăuneze. Îți prezentăm mai jos 5 produse care te vor ajuta să-ți faci pielea mai strălucitoare.

Antioxidanți

Anitoxidants-846x564[1]

Principala sursă de antioxidanți este mâncarea bogată în vitaminele A, C și E. Vitalina A se conține în mare parte în morcov, bostan, cartofi dulci, dovlecei, mango, zemos și varză. Este uimitor, dar căpșunile conține mai multă vitamina C, decât portocalele sau grapefruitul. Uleiurile bune care se conțin în nuci, semințe, măsline, conțin vitamina E.

Produse integrale

whole-grains-bread[1]

În ultimul timp produsele din bob integral au încetat să fie respectate. Dar noi putem spune cu siguranță că glutenul nu reprezintă niciun pericol pentru oameni. Desigur, pâine albă și pastele din feluri moi de grâu pot cauza un exces de insulină, iar el poate duce la apariția acneii. Produsele din boabe integrale condiționează digestia.

Acizii grași

dobre-mascobe[1]

Ne-am obișnuit să credem că toate produsele care conțin grăsimi sunt rele pentru sănătate. Dar nu toate grăsimile sunt dușmanii noștri. Este o mulțime de grăsimi bune. De exemplu acizii grași nu pot fi înlocuiți cu nimic, ei ajută organismul nostru să treacă peste anumite bariere și ne păstrează pielea hidratată și tânără.

Condimente

spices[1]

Credem că toate condimentele au scopul de a oferii mâncării un gust aparte. În unele cazuri ele pot fi foarte bune pentru pielea ta! Scorțișoara, paprika sunt niște antioxidanți foarte buni. Încearcă piperul chili, care te va ajuta să scapi de greșeli.

Apă

waterblog[1]

Știi că un consum suficient de apă este cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru pielea ta. Apa îți ajută pielea să fie mai fină și mai luminoasă.

Acum știi ce produse trebuie să folosești pentru piele. Folosește-ți cremele, loțiunile, scraburile în tandem cu aceste produse și rezultatele vor fi vizibile.