5 principii de reținut pentru garderoba de bază

Acum o să povestim pe ce principii se separă baza de tendință. Sper că vei găsi utilă această informație.

1. Guler

Pentru a 101-a oară vom scrie că baza nu trebuie să fie gri sau albă. Poate fi orice, principalul lucru este că ți se potrivește.

Dar dacă luăm lucruri cu guler (aceleași bluze, de exemplu), atunci este important ca gulerul să fie englezesc. Dacă cumperio bluză cu o altă opțiune de guler, atunci aceasta nu va mai fi bază. Gulerul englezesc este mereu la modă pentru că se potrivește majorității oamenilor pentru că alungește gâtul.

2. Strasuri și așa mai departe

Elementele suplimentare sub formă de strasuri și alte lucruri privează lucrul de bază. La urma urmei, astăzi literele de la nituri sunt la modă, mâine – fețe și apoi flori. În plus, trebuie să urmărești bijuteriile tale preferate și să le stilizezi corect. Și toate acestea adaugă bătăi de cap.

Prin urmare, baza ar trebui să fie fără strasuri și alte lucruri.

3. Mâneci

Azi pufături, mâine 3/4 și așa mai departe. Lucrurile cu mâneci la modă nu vor deveni niciodată bază. Este mai bine să alegi fie o mânecă lungă, cum ar fi raglan, fie ca un tricou.

Orice tip de mâneci (cu excepția celor de bază) îndepărtează lucrul de bază și necesită o stilizare atentă.

4. Print

Există o părere că lucrurile de bază sunt lucruri fără imprimeu, iar acest lucru este fundamental greșit.

Imprimeul floral pierde în acest sens, deoarece tendința pentru el se schimbă în mod regulat, dar poți experimenta cu opțiuni de celule. Aici, regula principală este că imprimarea este proporțională cu tine. De exemplu, este mai bine să alegeți un print mare sau unul foarte mic.

5. Stofă

Catifea, piele și alte materiale similare.

Totuși, pielea, de exemplu, în sine ne trimite deja puțin la stilul „dramă”. Adică nu mai este chiar bază. Desigur, depinde de tine să alegi, dar este mai bine să acorzi atenție lucrurilor din țesături obișnuite și nu din cele atât de complexe.