5 piese vestimentare de toamnă pe care nu le porți, dar ar trebui

Doamnele elegante știu ce vor și că nu-i ușor să-ți descoperi stilul tău reprezentativ. Femeile sunt frumoase la orice vârstă, aici sunt câteva idei despre cum puteți să vă completeți gardorba cu minimum de piese vestimentare, acestea i se potrivesc oricui și avantajează pe oricine.

1. Articole din piele

O pereche de pantaloni drepți sau o fustă midi din piele sunt mereu o alegere șic. Detaliile și articolele din piele ori piele ecologică sunt ușor de intreținut. Acestea sunt confortabile, moderne și elegante.

2. Fustele matlasate

Aceste piese vestimentare arată interesant și neobișnuit, adaugă prospețime în ținuta dumneavoastră. Fustele matlasate sunt recomandate a fi într-un croi drept și-o lungime midi, pentru că vizual pot mări silueta. Combinația perfectă pentru acest tip de look – adăugarea unui element asemenea căptușit (cum a făcut fashionista din imagine cu geanta matlasată).

3. Pelerinele

Poncho-urile și pelerinele sunt o opțiune perfectă de-a înlocui gecile subțiri. Stiliștii și designerii au propus nenumărate moduri de a le purta și printuri pentru a le scoate-n evidență. Începând de la stilul militar până la printul floral, culorile neon sau culorile solide, avem o variație de modele pe placul fiecăreia dintre noi.

4. Sacoul

Sacoul este o piesă de bază din garderoba noastră. În ultimele sezoane, acesta a evoluat de la accesorizare până la formă. El poate fi asortat la orice haină – rochii, pantaloni sau salopete, alegerea unui sacou ar finaliza ținuta, oferindu-i eleganța și rafinamentul dorit. Acesta poate avea o culoare clasică și poate echilibra printul sau culoarea aprinsă a unor piese sau accesorii.

5. Accesoriile îndrăznețe

Combinarea armonioasă dintre culorile ținutei ar putea fi o încearcare grea pentru unele persoane. Putem alege accesorii colorate, în outfit-ul nostru, pentru a-i oferi un aspect revigorant și modern.