5 PIESE vestimentare ce NU pot LIPSI din garderoba ta primăvara aceasta!

Vin zilele însorite, deci e timpul să scoatem la vedere hainele în culorii vii, de primăvară. Fiecare din noi are piesele vestimentare preferate, însă sunt unele de bază care nu pot lipsi din garderoba ta primăvara aceasta:

43516195

1.Bluza versatilă de serviciu

Trebuie să alegeţi bluze versatile care să meargă şi cu fuste şi cu pantaloni, să fie stilate şi să dea un aer de profesionalism necesar la birou.

2. Jacheta subţire de primăvară

Jacheta este acea piesă practică din garderoba ta, pe care o poţi asorta foarte uşor şi apela la ea de fiecare dată când eşti în întârziere şi nu ştii cum va arăta vremea peste câteva ore.

3.Pantalonii largi

După ce întreaga iarnă ai purtat pantaloni groşi sau nu ai mai ieşit din blugi, primăvara ar fi bine să treci la pantaloni din material vaporos, lejeri care să arate extrem de sofisticat.

4.Rochia în nuanțe aprinse

Rochiile în nuanțe intense precum roşu, albastru, turcoaz, portocaliu sau galben vor fi în vogă primăvara aceasta.

5.Pantofii cu vârful ascuțit

Acest model de pantofi se numără printre încălțările care vor stârni mereu controverse. Unele femei adoră acești pantofi, altele îi resping categoric.Însă ei îţi lungesc vizual picioarele şi nu va fi nevoie să alegi modele cu toc înalt. Alegeți balerini cu botul ușor ascuțit în nuanțe versatile precum maro, negru sau alb.