5 outfit-uri în vogă pe care să le porți toamna asta

Pentru că timpul este limitat sau uneori nu avem inspirație de-a crea o ținută, v-am selectat cele mai simple și practice idei pentru un outfit tomnatic, pe care le-ar putea elabora majoritatea femeilor.

Multe din aceste piese vestimentare se regăsesc deja în orice garderoba, dacă uneori vă treziți cu ideea că n-aveți cu ce să vă îmbrăcați, iar dulapul este plin cu haine, atunci acest articol este pentru dumneavoastră.

 Conținut:

1. Pantalonii din piele și cămașa albă (helanca)
2. Costumul și tenișii
3. Rochia și helanca
4. Puloverul și fusta
5. Blugii și cardiganul

Pantalonii din piele și cămașa albă (helanca)

Pantalonii din piele sunt în vogă de mult timp. În acest an, pielea este principalul material pentru crearea hainelor de toamnă.

Cămașa sau helanca albă sunt piesele de bază din fiecare garderobă. Rămân a fi asortate cu o pereche de pantaloni din piele și outfitul este gata, îl puteți utiliza pentru plimbările de zi, la oficiu sau la o ieșire cu prietenele.

Costumul și tenișii

Costumul este o investiție bună, poate fi purtat în diverse stiluri vestimentare, dacă aveți acest asamblu de îmbrăcăminte, atunci vă recomandăm câteva idei cu ce îl puteți asorta. Culorile neon sunt în vogă-n această toamnă, acestea vor scoate ținuta din zona ,,sigură”, iar ghetele sau tenișii pot fi punctul final.

Rochia și helanca

Toamna este anotimpul ideal pentru combinații bogate și diverse. Dacă-n rochia dumneavoastră e prea frig, avem soluția perfectă – helanca, puteți s-o alegeți în culoarea rochiei sau să adăugați o notă de contrast.

Puloverul și fusta

Fusta plisată din piele și un pulover – combinația excelentă în acest sezon. Putem completa outfit-ul cu o geacă din piele și ghete sau cizme de tip jockey.

Blugii și cardiganul

Luăm perechea de blugi preferată, un tricou și cardiganul, ținuta este gata-n mai puțin de două minute.