5 moduri spectaculoase de-a purta o eșarfă, pe care probabil nu le știai

 

Astăzi vom vorbi despre câteva moduri de-a purta eșarfa pe cap, care au revenit în actualitate în acest an, indiferent de anotimp, această tendință ia o amploare și mai mare-n noul sezon.
Acest articol poate fi purtat nu doar pe cap, ci și la gât sau putem accesoriza geanta. Un lucru simplu, dar cu multe varietăți.

1. Când vorbim de eșarfe, primele imagini ce ne vin în imaginație sunt articolele din mătase. Eșarfele din mătase au fost mereu populare și rămân a fi (probabil veșnic) și-n acest sezon.

2. În acest an, avem noi tendințe în funcție de materie – pielea sau pielea ecologică. Materialul gros oferă un nou mod și-o nouă viziune asupra acestui detaliu, acest element, la sigur, va fi miezul ținutei și-i va oferi un look impecabil.

3. Eșarfele plisate pot fi utilizate în locul unui colier, acestea redă ținutei un aer proaspăt și un interes profund.

4. Elementele de decor nu-și pierd splendoarea nici în acest anotimp. Pompoanele, franjurii și alte detalii rămân a fi miezul de interes al unei eșarfe. Un interes anumit îi este atribuit franjurilor, care vor cuceri fiecare detaliu al garderobei.
Dacă nu sunteți gata să utilizați acest element pe paltonul sau rochia dumneavoastră, atunci o eșarfă cu franjuri este o alegere perfectă.

Iar acum vom trece la cea mai interesantă parte – cum să legi o eșarfă pe cap actual și stilat?

1. Primul mod enumerat în clasament este aranjarea parului la spate, iar colțurile eșarfei sunt legate-n așa tip:

2. Un alt tip, care a intrat în istorie, este legarea eșarfei sub bărbie. Audrey Hepburn, Brigitte Anne-Marie Bardot, chiar și Elisabeta a II-a sau alte celebrități care au pus o picătură de inspirație-n acest mod.

3. Dacă doriți un look boheme, atunci adăugați modului precedent câteva detalii – colțurile eșarfei le punem în jurul gâtului și le legăm la spate, desigur încheiem outfitul cu o pereche de ochelari.

4. Tip turban sau bandană – acest mnod nu ne va ține cald, dar cu siguranță va schimba aspectul ținutei, ba o va face interesantă și nu doar.
O mică instrucțiune cum putem obține un turban dintr-o eșarfă:

  • Aranjăți eșarfa într-o fâșie lungă.
  • Din față o trageți ușor spre ceafă, apoi îi legăți colțurile-n față de câteva ori.
  • Faceți un nod și la ceafă, iar după-i facem o fundă sau un nod mare sus și deja aranjați eșarfa după propriul plac.

5. Un accent mai deosebit îl putem face cu purtarea unei pălării peste o eșarfă legată, așa mod inspiră un aer de mister și eleganță.