5 modele de manichiură care dau de gol imediat o fată din provincie

Fetelor din orașele mai mici le plac foarte mult să atragă atenția asupra lor: cel mai adesea acest lucru se întâmplă chiar în mod inconștient. Piesele vestimentare lipite de corp, tocuri înalte și nenumărate detalii strălucitoare, toate aceste elemente mereu le regăsești la ele.

Una dintre trăsăturile distinctive ale provincialelor este o manichiură țipătoare. Fetele se grăbesc să pună pe unghiile lor totul în același timp: sclipici, desene și abțibilduri în așa fel încât să pară mai bogate. Vor face tot posibilul ca să poarte o manichiură de „ultimă modă” și nu mai contează în ce context și dacă mai este relevantă acea manichiură astăzi. Să aruncăm o privire la 5 cele mai frecvente greșeli de manichiură pe care este timpul să le corectăm.

Totul în același timp

Multe din reprezentantele sexului frumos au renunțat deja la manichiura țipătoare, care conține mai multe detalii, altele însă, mai au o slăbiciune pentru un astfel de design, unde mereu există loc pentru tot: paiete, sclipici, gel și multe altele.

„Șicul” de pe degetul inelar

Unele fete încearcă să se perfecționeze treptat, să facă un pas spre tendințele din lumea modei. Cu toate acestea, chiar și cele mai moderne pot să se confrunte cu ceva imprevizibil. Cel mai elocvent exemplu este manichiura cu un detaliu pe degetul inelar. Totul pare să fie bine: o manichiură franțuzească frumoasă și actuală de o lungime acceptabilă, dar fraza motivațională „ visează” sau „queen” cu coroniță, strică literalmente totul. Nu fă greșeala aceasta!

Simplitate forțată

După cum am menționat deja, multe femei din provincie au încetat deja să cedeze în fața iubirii pentru sclipici și paiete. Acuma, forma lor preferată de unghii este un pătrat moale. Purtarea unghiilor lungi este decentă doar atunci când acestea sunt în vogă. În celelalte cazuri, este vorba doar despre proaste maniere. Ce e rău în asta ? Nimic. Doar că există o linie foarte fină între simplitatea care vine forțat, intenționat și un sentiment natural a ceea ce este frumos și relevant.

Manichiura de sărbătoare sau după anotimp

Dacă tot anul, reprezentanta sexului frumos s-a reținut să nu cedeze ispitelor, atunci de sărbători, toate interdicțiile sunt scoase: dacă e septembrie, atunci pe unghiile modelelor strălucesc frunzele sau ciorchinii de arțar iar dacă este anul nou, atunci ele nu evită să poarte o manichiură albastră cu mănuși și fulguleți. Bine, de sărbători, totul se permite.

Manichiura de tip mat

De asemenea, eroinele noastre iubesc foarte tare să-și complice imaginea cu chestii mărunte. Reușesc să strice chiar și cea mai minimalistă manichiură cu „marmură” sau un finisaj mat (uneori chiar toate deodată). Și dacă marmura se mai încadrează cumva în tendințele moderne ale modei, finisajul mat cu siguranță nu se mai încadrează. Dacă nu dorești să pari lipsită de simțul modei, cel mai bine ar fi să te abții de la această opțiune.