(5 lucruri) Ce se întâmplă cu corpul tău dacă nu porți lenjerie? Dacă ești femeie, atunci…

Lenjeria a devenit un lucru de rutină fără de care nu ne putem imagina viața, însă fiecare monedă are două părți. Astăzi, vă vom povesti despre cele cinci beneficii pe care le obținem, în caz de renunțăm la ea.

1. Refluxul gastroesofagian

Odată cu purtarea hainelor sau a lenjeriei strâmte, suntem predispuși la aceasă boală, deoarece presiunea pe care acestea o pot cauza este mare, mai ales tinerii, cu vârsta între 20-30 de ani, pentru că sunt amatori ai hainelor mulate.

2. Infecțiile fungice

Candita este o problemă la majoritatea din femei, ea apare și din cauza alegerii lenjeriei prea mulate. Mai mult de 20% dintre femei suferă de această infecție, bumbacul păstrează umezeala și se formează un mediu perfect pentru dezvoltarea ei.

3. Zona inghinală va fi mai sigură

Pentru a evita la maximum orice infecție, trebuie să renunțăm la lenjeria intimă și să purtăm hainele largi. Aceste piese sunt efectuate, deseori, din materiale mai dure sau sintetice și pot provoca răni sau iritații în aceste zone.

citește și https://ecolady.eu/adevarul-amar-despre-barbati/

4. Evităm alergiile în această zonă

Pentru fabricarea unor materiale sunt folosite diferite substanțe chimice , coloranți etc., iar organismul nostru ar putea avea o reacție alergică sau o erupție cutanată. Mai puțină țesătură folosită, mai puține șanse să avem o alergie.

5. Sistemul reproductiv la bărbați

8 gânduri de bărbați pe care trebuie să le știe femeile

Chiar dacă la bărbați sunt mai puține șanse de-a avea o iritație, pentru că această zonă nu e atât de sensibilă ca la femei, șansa de-a reduce alergiile este mai mare dacă nu vor purta lenjerie intimă, iar aceasta ar ajuta la menținerea sănătății sistemului reproductiv.