5 look-uri care te vor ajuta să reziști pe timp de caniculă

Căldura încurajează alegerea unor look-uri relaxate și simple, ceea ce nu înseamnă renunțarea la eleganță. Este suficient să alegem un stil și materiale suficient de bune, pentru a ne îmbrăca în conformitate cu cele 35 de grade care ne așteaptă.

1. Outfit cu fustă din satin

De-a lungul anilor, fusta din satin a devenit o necesitate. Această piesă vestimentară merită un loc în dulap pentru că este foarte versatilă. Zi sau noapte, se adaptează la orice oră și circumstanță, tu trebuie să schimbi doar accesoriile. Suntem fascinați de acest look de la Anouk Yve, ea poate face minuni cu cele mai simple haine.

Sfatul expertului: Îmbracă-te în culori neutre din cap până-n picioare. În prezent, căutăm, de asemenea, să înlocuim geanta tradițională de cumpărături cu o geantă de paie.

2. Outfit cu o rochie cu decupaje

Cu siguranță am văzut la nesfârșit acest outfit în street style. O rochie cu decupaje strategice a devenit un trend cheie al verii. Purtarea acesteia implică o doză suplimentară de „obrăznicie”, dar căldura vă dă dreptul să vă arătați pielea mai mult decât de obicei.

Truc de stil: alege un model discret cu un decolteu impecabil pentru un efect discret si sofisticat.

3. Outfit cu un costum alb din in

Ca în fiecare vară, inul este din nou una dintre cele mai importante țesături, datorită ușurinței și respirabilității sale. Subliniem faptul că are darul de a adăuga un plus de eleganță oricărui look. Fără a fi important ca ținuta în cauză să arate imaculat călcată. După cum ne arată Felicia Akerson, combinația de accesorii din piele maro cu acest costum este un succes.

Noua ta uniformă de birou: Schimbă-ți costumul clasic pentru vara aceasta cu o pereche de pantaloni largi de in și o vestă, care înlocuiește blazerul în acest sezon.

4. Stilul preferat

Aceasta este cea mai ușoară combinație – maiou și pantaloni scurți. Una dintre cele mai tari fashioniste din New York, adică Jenny Walton, recurge la acest duo de elemente de bază. Trucul ei de stil nu este altceva decât un joc de contrast, alternând ținute casual cu sandale aurii.

Sfatul expertului: Evită pantalonii foarte scurți și strâmți, optează în schimb pentru pantaloni scurți cu talie înaltă, puțin largi.

5. Outfit cu o rochie din sifon imprimat

Cele mai vesele imprimeuri sunt o opțiune win-win în lunile fierbinți, la fel ca și o rochie din șifon cu bretele spaghetti. Investește într-un model special care atrage atenția. Și adaugă o sclipire aspectului tău, asociindu-l cu accesorii clasice. Tocurile în două tonuri de la Sabine Socol sunt o opțiune grozavă.

Sfat de stil: Schimbați modelul floral tipic cu unul mai original, în acest caz un buchet de fluturi colorați.

Dacă ți-a plăcut acest articol, împărtășește-l cu prietenele tale pentru a putea suporta împreună căldura care vine.