5 idei geniale pentru petrecerile cu prietenii

Există o mulțime de idei pentru a petrece timpul vesel în compania prietenilor. Așadar, pentru a da o petrecere de neuitat, noi îți oferim câteva sfaturi.

15416[1]

Cocktail cu vată de zahăr

15417[1]

Cei care petrec mult timp în baruri și cluburi nu prea pot fi uimiți cu cocktailuri. Dar ceea ce-ți propunem noi va fi cu totul deosebit și va fi cu siguranță pe placul prietenilor tăi. Eroul acestui cocktail neobișnuit este vata de zahăr. Pe scurt, în interiorul bilei din vată se ascund căpșuni, dar oricare alte fructe. Bila se pune în pahar, apoi este scăldat în vodcă, vin și șampanie. La interacțiunea cu lichidul, vata de zahăr se topește și se transformă într-un cocktail colorat și gustos.

Zonă colorată pentru sesiune foto 

15418[1]

Pentru cei care preferă să facă fotografii la petreceri,  crearea unei zone pentru poze este o idee minunată. Mai ales că fotografiile vesele pe fundal colorat sunt mereu foarte populare pe rețelele de socializare.

Pentru crearea acestei zone vei avea nevoie de draperii multicolore.

Suport cu gheață pentru vin și șampanie

15419[1]

Este inadmisibil să bei vin sau șampanie caldă. Pune-le neapărat la rece, iar pentru ca ele să nu se încălzească în timpul petrecerii, confecționează un suport pentru gheață.

Pentru asta vei avea nevoie de două boluri sau găleți de dimensiuni diferite, în așa fel ca să intre una în alta, lăsând între ele un spațiu de câțiva centimetri. În spațiile libere toarnă apă și adaugă fructe, sau frunze aromate. Lasă această construcție la frigider peste noapte.

Înainte de petrecere o scoți, și pui în ea sticla preferată.

 

Vesela comestibilă

15420[1]

E foarte bine să ai mulți oaspeți, dar nu e prea vesel atunci când nu ai suficientă veselă. Și nici să speli farfurii și pahare a doua zi nu este tare plăcut. Dar, dacă ai pune salatele și aperitivele într-un altfel de veselă, lucrurile s-ar schimba. Poți cumpăra vesela comestibilă, făcută din foi de vafe, sau poți confecționa acasă pahare din ardei gras, de exemplu.

Gheață inspirată pentru băuturi.

15421[1]

Când e vorba de petreceri, e nevoie de multă gheață. Dacă vrei să fii deosebit, gheața creativă poate fi un foarte punct de debut, mai ales că există o mulțime e variante. Poți îngheța struguri, vișine sau măsline.