5 gesturi feminine care atrag bărbații

În acest articol, sunt enumerate câteva gesturi ale femeilor de care sunt atrași bărbații, multe dintre ele deja le cunoașteți, probabil, dar o mereu avem ce să învățăm.

1. Îngrijirea

Unii bărbați sunt brutali, iar gesturile lor sunt dure și nechibzuite, însă femeile sunt ființe gingașe și rafinate, iar fiecare mișcare descrie asta.
Când femeia are grijă de corpul ei, se machiază, se coafează, își alege haine care-i accentuează formele corpului, aceste acțiuni atrag privirile bărbaților și, adesea, ei cred că femeile o fac pentru ei, asta se datorează faptului că creierul bărbaților primesc informația direct.

2. Un zâmbet timid

O fată veselă va avea mereu mai multă atenție decât o fată tristă cu fața ,,posomorâtă”. Este mai plăcut să vorbești cu o persoană pozitivă și să te împarți cu istoriile tale, iar fetele timide vor refuza mai greu un bărbat, ceea ce rezultă că șansa de-a fi lovit în ego este mai mică.

3. Mersul feminin

Deseori, noi facem pași mari să ajungem mai repede la destinație și nu ne gândim cum arătăm dintr-o parte, iar acest lucru nu este atât de atrăgător. Mersul lin și grațios este un adevărat talent, dacă doriți să seduceți pe cineva, atunci nu vă grăbiți, savurați din fiecare pas făcut și exprimați o doză de eleganță prin el.

4. Privirile cuceritoare

Oameni nu flirtează doar prin cuvinte, ci și prin priviri. Acestea trebuie să fie scurte, dar să transmită o informație și persoana să înțeleagă că vă este pe plac. Privirea nu trebuie să fie insistentă, ci doar o mică aluzie, nu uităm că partea favorită a bărbaților este ceea de-a cuceri și de-a ,,vâna”.

5. Zâmbetul sincer

Un surâs sincer este cheia succesului, o femeie care zâmbește, știe să fie relaxată și veselă, iar bărbaților le place acest lucru, deoarece caracterul emoțional al bărbaților nu-i atât de ,,colorat” și adoră o persoană veselă lângă ei.
Într-un teatru sau restaurant, nu trebuie să exagerăm cu volumul unui zâmbet, acesta va trezi mai multe emoții negative.